Εντυπωσιακή ανακοίνωση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού εξέδωσαν ανακοίνωση για την μεγάλη τους ομάδα στο πινγκ πονγκ και την τεράστια επιτυχία που είχαν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μία ανακοίνωση που είναι ιδιαίτερα συγκινητική και αξίζει να δημοσιευτεί. Ολοι ξέρουν πως είμαι Πανιώνιος και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ποια είναι η άποψή μου για το ΠΟΚ, αλλά αυτή η ανακοίνωση έχει κάποια λόγια που αξίζει να προβληθούν.





Σας παραθέτω ένα μέρος της ανακοίνωσης τους:

"Και επειδή βαριόμαστε με τον ξύλινο λόγο, γουστάραμε πάρα πολύ που γνωριστήκαμε με τους παίχτες και τον προπονητή της ομάδας μας (να πούμε εδώ πως η πρώτη μας σκασια στο τμήμα ήταν το 2008 όταν αγωνιζόταν στο 6 λύκειο Πειραιά δίπλα στις γραμμές με το ιστορικό παταράκι) συγκινηθήκαμε όταν δώσαμε την πλακέτα στην κυρία Ευγενία που πρόσεφερε στον Ολυμπιακό από τη γυναικεία ομάδα του πινγκ πονγκ. Γελάσαμε όταν φωνάζαμε συνθήματα και θέλανε να μας βγάλουν έξω...

Ναι δεν μεγαλώσαμε με πινγκ πονγκ...
Ναι δεν έχει πολλές κάμερες, ούτε παίζονται πολλά εκατομμύρια ευρώ...
Ναι οι αθλητές δεν οδηγούν πανάκριβα αυτοκίνητα και δεν στραβώνουν όταν τους ζητάς μια φωτογραφία...
Ναι πανηγυρίσαμε πόντο στο πινγκ πονγκ μαζί με τον αθλητή μας.
Ναι δεν μας αρέσει ο μοντέρνος αθλητισμός σε καμία έκφανση του.

Γουστάρουμε να βλέπουμε αγνό Ολυμπιακό, να στερούμαστε μια βόλτα για να δώσουμε τα χρήματα να πάρουν ρακέτες και εμφανίσεις, να μαζευόμαστε παρεάκι από όλη την Ελλάδα κάτι κυριακάτικα πρωινά στα βοηθητικά του ΣΕΦ και να μας κοιτάνε σαν εξωγήινους, γουστάρουμε να βλέπουμε να βγαίνει μπλουζάκι για το πρωτάθλημα στο πινγκ πονγκ και στο πλάι να έχει 8-2-81".

Αυτή η δήλωση είναι άκρως σημαντική και χαίρεσαι όταν φίλαθλοι βοηθούν έτσι έναν σύλλογο. Τον βοηθούν και από τον κίνδυνο του αφανισμού, κατακτά το πρωτάθλημα. Με την παρουσία τους βοήθησαν την ομάδα του Ολυμπιακού κι αν έλειπαν κάποια υβριστικά συνθήματα, που δεν χωράνε στο αγνό άθλημά μας, τότε θα ήταν τέλειοι.

Προσωπικά θα ήθελα να τους ξαναδώ και γιατί όχι να βλέπουμε φιλάθλους και από άλλες μεγάλες (σ.σ. ποδοσφαιρικές) ομάδες στο ΣΕΦ και γιατί όχι μία μέρα το πινγκ πονγκ μας να κάνει την πανελλαδική πρωτοτυπία και να παρακολουθήσουν μαζί φίλαθλοι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ έναν αγώνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου