Τι έγινε στο παιδικό σε όλη την Ελλάδα!!!

Η Καμπορούδη
Παιδικό είχε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και όλοι οι μικροί μας ήρωες έδωσαν τις δικές τους μάχες! Τα χαμόγελα διάπλατα και θα σας μεταφέρουμε όλα τα αποτελέσματα! Αυτό που μας έκανε εντύπωση βέβαια είναι ο Φώτης Αρβανίτης. Ο άνθρωπος έχει το μικρόβιο του δημοσιογράφου μέσα του, καθώς μας ενημέρωσε τι έγινε σε όλη την Ελλάδα!!! Επομένως δικαιότατα παίρνει τον τίτλο του ρεπόρτερ στο Blog μας!!



Πάμε λοιπόν:
Στην Αθήνα. ο Ξ. Παναγοπουλος νίκησε 3-1 τον Χατζακη  και πέρασε, ο οποιος νωρίτερα νίκησε τον Δημητρη Σταμου με 3-1 σε ένα πολύ ωραίο ματς.

Ο Ραμμος κέρδισε 3-1 τον Καραμαντζιανη, ο Αρβανίτης επιβλήθηκε του Μουρδουκουτα 3-0 και πριν τον Σεβνταγιαν 3-0
ο Γ. Δαμιανηςν'ικησε 3-2 τον Κ. Σταμου και πιο πριν επιβλήθηκε του Μιχαλη Διαμαντοπουλο με το ίδιο σκορ. Ο Μποσκοβιτς δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Αξαρλη και κέρδισε με 3-0. Ο Κουλουριωτης κέρδισε 3-0 τον Κοκκινιδη και τον Νασίκα. Ο φίλος μας ο Γενεραλης κερδισε απο 2-0 πισω τον Αθανασοπουλο με 3-2. Ο Σκυβαλακης κερδισε τον Πανταζη απο τη Ραφηνα με 3-0
και το μονο φαβορι που αποκλειστηκε ηταν ο Νικολαϊδης, ο οποιος εχασε απο Αλκιβιαδη Σταματουρο.

Στη Θεσσαλονικη πέρασε ο Λυκοστρατης, ο Στεφανιδης που κέρδισε 3-1 τον Μιντση και ο Βραζιτουλης που κέρδισε 3-0 τον Σιδηροπουλο. Στην Πάτρα ο Τσιτζιλωνης κερδισε τον Παμβουξογλου 3-0, ενώ ο Ν. Κορδάλης επιβλήθηκε του Χατζηλυγερούδη με 3-2, ενώ πέρασε και ο Σωτηρίου.

Ο ρεπόρτερ μας Ανδρέας Νικολακάκης μας ενημέρωσε το τι έγινε στην Αλεξανδρούπολη

Μεγάλη συμμετοχή και ζωηρό ενδιαφέρον  στα προκριματικά παίδων - κορασίδων Θράκης που διεξήχθησαν στην Αλεξανδρούπολη . Αγωνίστηκαν συνολικά 56 (!) αθλητές 30 παίδες και 26 κορασίδες από τα σωματεία της Ορεστιάδας της Άνθειας , Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής. Οι αγώνες κράτησαν αρκετοί ώρα καθώς είχαμε και αρκετές εκπλήξεις , μέχρι τελικά να ξεθολώσει το τοπίο  και να σχηματιστούν οι τελικές τετράδες. Στα κορίτσια είχαμε φαβορί την Κοζάρη του Εθνικού η οποία πέρασε στον τελικό κερδίζοντας την Χαριτούδη της Φιλίας με 3-0 ενώ από το κάτω ταμπλό η Καμπορούδη του φάρου πέρασε στον τελικό νικώντας την Αναστασιάδου της Φιλίας με 3-1 . Ο τελικός έκρυβε μια μεγάλη έκπληξη καθώς η Καμπορούδη κατάφερε να κερδίσει  το φαβορί ι την Κοζάρη με 3-1 σετ. Στον α ημιτελικό των παίδων ο "αμυντικός" Πιπιλικάκης του Εθνικού κέρδισε 3-2 τον  Χατζηκωσταντιννίδη του Φάρου σε ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι με πολλές ανατροπές ενώ στο β ημιτελικό νικητής αναδείχθηκε ο Μπίκος που αντιμετώπισε τον Μπινόπουλο με σκορ 3-1. Ο τελίκος κρίθηκε στα σημεία με τον Μπίκο του Φάρου να πανηγυρίζει την πρόκριση με 3-0.

Υ.Γ. Η φωτό είναι του κ. Βασίλη Καραουλάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου