Ά Αττικής Ανδρών (13η και 14η αγωνιστική)

O Ξ. Παναγόπουλος
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του αθλήματος!
Πλησιάζει το ραντεβού του Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα και πολλοί παίκτες ακονίζουν τις ρακέτες με διπλές προπονήσεις. (Προσωπικά τους καταλαβαίνω και κάνω κι εγώ το ίδιο.. δυο προπονήσεις το 10ήμερο!! ).



Σοβαρά πάντως, 3 ΣΚ πριν το τέλος της σεζόν, το ενδιαφέρον αυξάνεται τόσο στην ουρά για την αποφυγή της 8ης θέσης, όσο και στην κορυφή για την κατάληψη της 4ης. Ομάδα κλειδί θα αποδειχθεί η Ανθούπολη, η οποία έχει να παίξει τις τελευταίες αγωνιστικές σχεδόν με όλες τις ομάδες που βρίσκονται από 3η μέχρι 7η θέση πλην της 4ης Αμοργού που έπαιξε την προηγούμενη αγωνιστική! Αν έχει θετικά αποτελάσματα τότε αφενός θα εξασφαλίσει την παραμονή της εις βάρος κάποιου εκ των Παλάσκα, Αγ. Βαρβάρας και αφετέρου θα οδηγήσει την Αμοργό με ασφάλεια στην 4η θέση της κατηγορίας.
Ας δούμε τι θα.. δούμε αυτό το ΣΚ:

Σάββατο 08/02/2014


Ν. Ιωνία - Ανθούπολη
Ασφαλώς η Ν. Ιωνία είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο αμυντικός της, τότε δε θα εκπλαγούμε αν η αποφασισμένη παρέα του Πιερρακέα πετύχει τη σπουδαιότερη ως τώρα νίκη της στο πρωτάθλημα! Κλειδί θα αποτελέσει και το στήσιμο που θα έχουν οι φιλοξενούμενοι.

Κηφισιά - Παλάσκας
Νίκη ασυζητητί ζητά ο Παλάσκας και λογικά θα την επιτύχει, στην προσπάθειά του να παραμείνει πάνω από την Ανθούπολη στη βαθμολογία.

Άρης 06 - Αγ. Βαρβάρα
Παρά το επικό ματς του πρώτου γύρου, το πιθανότερο σενάριο στη Βούλα είναι να επικρατήσουν εύκολα οι μικροί!

ΑΦΟΑΝ - Ελληνικό
Ασφαλώς δεν έχει νόημα να πούμε τι περιμένουμε να συμβεί σε παιχνίδι που αγωνίζεται ο τελευταίος εναντίον του πρώτου. Το δύσκολο της υπόθεσης για το Ελληνικό έγκειται μόνο στο να καταφέρει να.. βρει την αίθουσα του αγώνα, ειδικά αν δεν έχουν ξαναπάει εκεί και δεν έχουν GPS μαζί τους!

Διόνυσος - Αμοργός
Δε μας ξεγελάει το 4-0 του πρώτου γύρου και περιμένουμε να δούμε έναν ανταγωνιστικό Διόνυσο να βάζει υψηλά εμπόδια στην ισόβαθμή του Αμοργό. Αν οι Αμοργιανοί πάρουν το διπλό, κατά πάσα πιθανότητα κλειδώνουν την 'ακριβή' 4η θέση!


Κυριακή 09/02/2014

Ανθούπολη - Διόνυσος
Ματς φωτιά. Το πιο αμφίρροπο του Σαββατοκύριακου ανάμεσα σε 2 ομάδες που θέλουν πολύ τη νίκη και ειδικά για την Ανθούπολη αυτός ίσως είναι αγώνας χωρίς αύριο αν δεν καταφέρει να επαναλάβει την επιτυχία του πρώτου γύρου!

Αμοργός - ΑΦΟΑΝ
Εύκολη δουλειά περιμένει τους γηπεδούχους το πρωινό της Κυριακής!

Ελληνικό - Άρης 06
Σύγκρουση μεταξύ των 2 πρωτοπόρων του πρωταθλήματος, αλλά με σαφέστατο φαβορί το πολύ δυνατό Ελληνικό που απλώς ψάχνει μια νίκη εκτός από τις 3 δεδομένες του μεγάλου Γ. Κορδούτη για να κλειδώσει άπό την Κυριακή το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας.

Αγ. Βαρβάρα - Κηφισιά
Νίκη για να μη βρεθεί από τώρα σε περιπέτειες αναζητά η Αγ. Βαρβάρα και αναμένεται να την κατακτήσει αν η Κηφισιά παραταχθεί με τις σταθερές απουσίες της.

Παλάσκας - Ν. Ιωνία
Άλλο ένα τεστ χαρακτήρα για τη μάχιμη Ν. Ιωνία! Και πάλι θα αναφέρουμε ότι παίζοντας ο Ντάβαρης οι φιλοξενούμενοι δε χάνουν, ενώ σε ενδεχόμενη απουσία του, το στήσιμο είναι που ίσως κρίνει το νικητή και συγκεκριμένα η σωστή τοποθέτηση του Τσακίρη!


Είναι σίγουρο ότι πολλά θα έχουμε να γράψουμε μετά το τέλος των παιχνιδιών, οπότε αφήνουμε προς το παρόν το λόγο στις.. ρακέτες!
Καλή επιτυχία σε όλους τους παίκτες, εξάλλου είναι τέτοια η φύση του αθλήματος που πολλές φορές πραγματικά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τον εαυτό μας κατά τη διάρκεια των αγώνων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου