Live τo Ελλάδα - Αυστρία από το greektabletennis!!!

Δείτε ζωντανά το παιχνίδι της Ελλάδας με την Αυστρία στην Τσεχία. Η προσπάθεια που κάνουν οι Δαμιανής και Σγουρόπουλος με προπονητή τον Λάμη.



Ελλάδα- Αυστρία 1-1

Στο πρώτο παιχνίδι ο Στράτος αν και ξεκίνησε με πολύ καλές προϋποθέσεις και βρέθηκε μπροστά με 2-0 τελικά γνώρισε την ήττα με 3-2. Ο "μικρός μας ήρωας" είχε μεγάλο πρόβλημα στην υποδοχή και ο αντίπαλος του πήρε πολλούς πόντους από το σερβίς του. Κάπου εκεί έχασε την ψυχραιμία του και γνώρισε την ήττα.

Ο Σγουρόπουλος ήταν ανώτερος και κέρδισε με 3-0. Το πρώτο σετ το πήρε 11-8 κι έδειξε ότι πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Στο δεύτερο σετ ο Γιάννης έπαιξε πολύ καλά, σε ένα παιχνίδι που είναι πιο ωραίο από το πρώτο. Αν και πήγαιναν πόντο πόντο έως το 5-5 μετά επέβαλε τον ρυθμό του και κέρδισε με 11-5. Ευκολο έργο είχε και στο τρίτο σετ και το μόνο πρόβλημα ήταν ο διαιτητής να βάλει σωστά το σκορ και τα σετ, που έκανε συνέχεια λάθη! Από εκεί και πέρα ο Σγουρόπουλος το πήρε με 11-5 έκανε το 3-0 και ισοφάρισε για την Ελλάδα.


ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ!

Πολύ καλή συνεργασία για το ελληνικό δίδυμο. Δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα από τους Αυστριακούς κι επιβλήθηκαν με 11-5 το πρώτο σετ!!! Πιο επιθετικό το ελληνικό δίδυμο δεν έχουν αφήσει περιθώρια στους αντιπάλους τους. Ισοφάρισαν οι Αυστριακοί. Από την αρχή είχαν πάρει τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκαν με 9-5 και τελικά πήραν το σετ με 11-9.Αυτοκτονία στο τρίτο σετ. Αν και προηγήθηκαν τα παιδιά με 10-8 και 11-10 τελικά έχασαν το σετ και οι Αυστριακοί προηγήθηκαν με 2-1. Επαιξαν με την φλόγα οι διεθνείς μας αλλά τελικά το πήραν το τέταρτο σετ με 15-13. Αν και είχαν 10-7 μπροστά κι άλλα δύο σετ μπολ στην παράταση βρέθηκαν να χάνουν 13-12, αλλά τελικά το γύρισαν και ισοφάρισαν σε 2-2. Ευκολα το κόντρα σετ για την Ελλάδα. Κέρδισαν 11-5 και πήραμε προβάδισμα στο σκορ 2-1.

Το τέταρτο ματς

Το σετ μέσα από τα χέρια του έχασε ο Σγουρόπουλος. Αν και ξεκίνησε ιδανικά και προηγήθηκε με 9-4 κατάφερε κι έχασε το σετ με 11-9 και πήρε κεφάλι στο σκορ ο Αυστριακός. Στο δεύτερο σετ αν και βρέθηκε πίσω με 9-7 τελικά το πήρε στην παράταση και ισοφάρισε σε 1-1.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου