Πονάει, αλλά δεν... μασάει!!!

Ο Παναγιώτης Γκιώνης, μπορεί να νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, μπορεί να πηγαίνει στο Euro Cup (σ.σ. πρώην ΤΟΠ 12) με πόνους και να μην έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, αλλά η Μουράκλα δεν μασάει από αυτά! Θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό και στο τέλος το ταμείο θα είναι θετικό!!!
Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί σ' αυτή την διοργάνωση και ο ίδιος θέλει να κάνει την υπέρβαση. Η τύχη όχι απλά του χαμογέλασε, αλλά του έκλεισε το μάτι, καθώς στον όμιλο έτυχε με τους Άντριαν Κριζάν (επικεφαλής) και τον Ρώσο Αλεξάντερ Σιμπάεφ. Απέφυγε δηλαδή παίκτες όπως, οι Μπολ και Οβτσάροφ.

Ο Γκιώνης θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 19.35 ώρα Ελλάδας τον Κριζάν και λίγη ώρα μετά, στις 21.55 αντιμετωπίζει τον Σιμπάεφ. Έχουν σχηματιστεί 4 γκρουπ των 3ων αθλητών και οι δύο πρώτοι προκρίνονται στην 8άδα.

Οπερ σημαίνει ότι αν η Μουράκλα βγει πρώτος στον όμιλο θα μπει στην 8αδα και θα αντιμετωπίσει έναν βατό αντίπαλο!!!!

Το greektabletennis, βρήκε τον Γκιώνη και μίλησε μαζί του για την μεγάλη τιμή να συμμετάσχει σε αυτό τον θεσμό. Επειδή μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω: Η ερώτηση ήταν απλή: Παναγιώτη πως νιώθεις, είσαι έτοιμος για την μεγάλη αυτή πρόκληση;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου