Αποκλεισμός για τον Γκιώνη!

Ο Παναγιώτης Γκιώνης το πάλεψε, αλλά έχασε (αναμενόμενο) από τον Ξου Ξιν με 4-0 στο όπεν του Κατάρ. Καλή η προσπάθεια της μουράκλας που ήταν καλός, απέναντι στον Ν.1 του κόσμου

Ο Ξου Ξιν Ν.2 στο ταμπλό και Ν.1 στο τελευταίο ράνκινγκ λιστ είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο απέναντι με άμυνα, αλλά η μουράκλα θα τα δώσει όλα, μιας και δεν έχει καθόλου άγχος!

Το πρώτο σετ:

Σε ένα κακό πρώτο σετ ο Γκιώνης έχασε με 11-8. Πολύ καλός ο Κινέζος με άμυνα, αξίζει να δείτε τον πρώτο πόντο του σετ, καθώς και το ρεβέρ σπιν της μουράκλας που έστειλε για... ρύζι τον Ξου Ξιν.

Το δευτερο σετ

Εκπληκτικός ο Γκιώνης! Δείχνει γιατί είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Κοιταξε στα μάτια τον Ξου Ξιν και παίζοντας εκπληκτικά έχασε το σετ στις λεπτομέρειες με 11-8.

Το τρίτο σετ

Αρκετά λάθη από τον Γκιώνη, που δείχνει να μην το παλεύει όσο έπρεπε. 11-6 πήγε το σετ, αλλά θα μπορούσε να ήταν πιο... μάχιμος!

Τέταρτο σετ

Σε ακόμα ένα γεμάτο σετ, ο Γκιώνης έχασε από τον Ξου Ξιν με 11-8. Πολύ καλή η εμφάνιση του Γκιώνη σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο παίκτες δεν πρόσφεραν το ανάλογο θέαμα, αλλά η μουράκλα έκλεψε την παράσταση με τα ρεβέρ σπιν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου