Προγνωστικά για την Β' Εθνική Ανδρών Αττικής!!

Ο Σιφωνιός που παίζει με φόντο τον Βλο
έχει σαν όνειρο ζωής να παίξει και
αντίπαλός του!!!
Αρκετά καθίσαμε και ήρθε η ώρα να πιάσουμε την ρακέτα και να αγωνιστούμε ξανά για τους... συλλόγους μας!! Απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι από τα παιχνίδια της Β' Εθνικής, αλλά σίγουρα υπάρχουν ματσάρες και οι εκπλήξεις καραδοκούν!! Διαβάστε αναλυτικά όλα τα παιχνίδια!
ΑΟ Καρέας - Παναθηναϊκός 2

Στον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει εύκολα τα... "μικρά" και τον Παπαβασιλείου με 4-3. Το ίδιο επικίνδυνο ματς είναι κι αυτό και οι "πράσινοι" θα πρέπει να είναι προσεκτικοί μετά την ήττα τους από την ΑΕΚ για να μην μπουν σε περιπέτειες...

ΑΕΚ - Μαγκουφάνα 2

Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα μιλούσαμε για το μεγάλο ντέρμπι. Στον πρώτο γύρο, όμως, η "ένωση" έκανε υγιεινό περίπατο στην Πεύκη και κέρδισε με 4-0! Τώρα η παρέα του Ταντσούρα θα θέλει να πάρει ρεβάνς και θα τα δώσει όλα για μία νίκη. Το μεγάλο φαβορί είναι η ΑΕΚ, αλλά δεν ξέρω γιατί, αλλά θα το έπαιζα διπλό!!!

Φιλονίκης - Ζωγράφου 1

Ο Μωραΐτης παραλίγο να κάνει το θαύμα του στον πρώτο γύρο. Κέρδισε τον Μαριόλη, αλλά η έκπληξη δεν έγινε. Αφού έχασαν την ευκαιρία τους τότε, πολύ δύσκολα να κυνηγήσουν κάτι καλύτερο τώρα. Οι Λιλής, Μάρτος και Δέσης θα πάρουν τη νίκη.

Αετοί Πόλης - Κάντζα 1

 Αχαστος είναι ο άσος σε ακόμη ένα παιχνίδι που παίζει ο Βλοτινός. Οι τρεις νίκες είναι δεδομένες και εύκολα ή δύσκολα θα έρθει ακόμη μία για το Πέρα. ΑΠό την άλλη η Κάντζα θα το παλέψει, καθώς ο Μαδέσης (σ.σ. αν αποφύγει τον Βλοτινό) θα κάνει δύο και μετά θα ψάξουν άλλες δύο οι Γαβριήλ και Ζαΐρης. Δύσκολο όμως να επιτευχθεί...

Αγία Βαρβάρα - Εσπερος 1

Η Αγία Βαρβάρα θέλει πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να φτάσει στις 3 νίκες και να έχει ελπίδες για σωτηρία. Από την άλλη ο Εσπερος παίζει το τελευταίο του χαρτί για να έχει μαθηματικές ελπίδες για παραμονή. Αν κερδίσει την Αγία Βαρβάρα έχει κάποιες ελπίδες για σωτηρία. Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει η Αγία Βαρβάρα με 4-2 έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Ν. Αλεξανδρόπουλο που έκανε τρεις νίκες...

Παναθηναϊκός - Αγία Βαρβάρα 1

Εύκολα ή δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει την Αγία Βαρβάρα και θα συνεχίσει την πορεία του για τα μπαράζ. Σίγουρα το ματς θέλει προσοχή, καθώς η Αγία τους είχε δυσκολέψει στον πρώτο γύρο.

Εσπερος - Αετοί πόλης 2

Παίζουν δύο από τις πιο σταθερές ομάδες στο πρωτάθλημα! Οι μεν κερδίζουν πάντα και οι δε χάνουν (σχεδόν) πάντα! Επομένως αν δεν παίξουν το παλιό και καλό οικογενειακό επιτραπέζιο παιχνίδι "Κερδίστε Χάνοντας" τότε οι Αετοί θα επιβληθούν εύκολα του Εσπέρου. Ο μοναδικός που έχει αγωνία γι αυτό το παιχνίδι είναι ο... Σιφωνιός, ο οποίος από τον πρώτο γύρο λέει ότι θέλει να παίξει πάνω στον Βλοτινό... Θα δούμε αν η κλήρωση θα του αποφέρει την εμπειρία... ζωής να παίξει αντίπαλος με τον τιτανοτεράστιο "Βλο".

Κάντζα - Φιλονίκης 1

Τις... κακοτοπιές θέλει να αποφύγει η Κάντζα που ψάχνει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά μπαράζ. Ο Μαδέσης αναμένεται να είναι το βαρύ πυροβολικό και να κάνει τρεις. Από εκεί και πέρα οι Δέσης, Μάρτος και Λιλής θα ψάξουν για το απόλυτο!!!

Ζωγράφου - ΑΕΚ 2

Παιχνίδι χωρίς ενδιαφέρον είναι αυτό με την ΑΕΚ να παίρνει σχετικά εύκολα την νίκη. Οι Μωραϊτης, Αναγνώστου και Μάγγος δεν θα απειλήσουν, λογικά, τους Ανδριόπουλο, Φωτόπουλο και Τσόπελα!

Μαγκουφάνα - Καρέας 1

Ο Καρέας είχε κάνει την μεγάλη έκπληξη και είχε κερδίσει την Μαγκουφάνα στον πρώτο γύρο. Θα μπορέσει να την επαναλάβει; Σίγουρα η Αθηνά είναι το μεγάλο φαβορί, αρκεί να το δείξει στην πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου