Αγωνία για το ποιες ομάδες θα πάνε στα μπαράζ!


Οι... μυστικές προπονήσεις
του Συμεωνίδη!!!
Υ.Γ. έχει δοντάκι στο ρεβέρ;
Δύο αγωνιστικά Σαββατοκύριακα πριν την λήξη του πρωταθλήματος και το ενδιαφέρον της Β' Εθνικής Ανδρών Αττικής επικεντρώνεται μόνο στο ποιες ομάδες θα πάνε στα μπαράζ! Η νίκη της Μαγκουφάνας επί της ΑΕΚ, έβαλε ξανά στο παιχνίδι την ομάδα της Αθηνάς για τα μπαράζ, ενώ από κοντά βρίσκεται και η Κάντζα, που συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία.


Πάντως, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει, καθώς το πρόγραμμα, είναι φωτιά για όλες της ομάδες. Και το σημαντικότερο, όλων, είναι ότι και οι τρεις ομάδες δεν έχουν παίξει μαζί στον δεύτερο γύρο! Η ΑΕΚ έχει δύο ντέρμπι με Αετούς πόλης και Κάντζα, όπου είχε χάσει και τα δύο παιχνίδια στον πρώτο γύρο.
Η Μαγκουφάνα αντιμετωπίζει, Παναθηναϊκό και Κάντζα, ενώ η ομάδα του Μαδέση, έχει να αντιμετωπίσει και τα μικρά του Καρέα...

Οσον αφορά την κορυφή, οι Αετοί Πόλης, πάνε τρένο και λογικά θα κατακτήσουν και το πρωτάθλημα. Εχουν δύο νίκες διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" είναι η δεύτερη ομάδα που έχει κλειδώσει, λογικά τα μπαράζ και μόνο αν αυτοκτονήσει θα μείνουν εκτός. Κάτι που απλά δεν γίνεται...

Οσον αφορά τη ζώνη του υποβιβασμού, το Σάββατο που μας πέρασε, όλα τελείωσαν. Ο Εσπερος κέρδισε εκτός έδρας την Αγία Βαρβάρα και ουσιαστικά την... βύθισε στην Α' Αττικής. Ο Καρέας έχει μία νίκη παραπάνω, αλλά δεν έχει παίξει και με τους τρεις τελευταίους, επομένως λογικά θα σωθεί. Οπερ σημαίνει, ότι οι ομάδες που θα υποβιβαστούν είναι Ζωγράφου, Εσπερος, Αγία Βαρβάρα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

ΑΕΤΟΙ ΠΟΛΗΣ - ΚΑΝΤΖΑ 4-1 

Ο νόμος του "Βλο" μίλησε σε ακόμα ένα παιχνίδι και οι Αετοί πήραν σπουδαία νίκη με 4-1 επί της Κάντζας. Ο Βλοτινός έκανε τρεις νίκες και η τέταρτη ήρθε από τον Λέγγερη που κέρδισε 3-2 τον Γαβριήλ. Η μοναδική νίκη της Κάντζας ήταν αυτή του Μαδέση επί του Χυλομάτη με 3-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι για ακόμη μία φορά το Βλοτινός - Μαδέσης ήταν ματσάρα, αλλά ο πρώτος κέρδισε 3-0.

ΑΕΚ - ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑ 2-4

Χωρίς τους Χολή και Πετρόχειλο η Μαγκουφάνα πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της ΑΕΚ και την έβαλε σε περιπέτειες. Η "Ενωση" με νίκη έμπαινε στα μπαράζ, αλλά δεν τα κατάφερε. Παρόλα αυτά, όμως, κράτησε την διαφορά (σ.σ. στο πρώτο παιχνίδι είχε κερδίσει 4-0) και σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι από πάνω. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κατράδης, ο οποίος κέρδισε Φωτόπουλο και Τσόπελα με 3-0, ενώ ο Ταντσούρα κέρδισε με το ίδιο σκορ τον Τσόπελα, ενώ η Μαγκουφάνα κέρδισε και το διπλό. Οι νίκες για την ΑΕΚ ήρθαν από τους Ανδριόπουλο, κέρδισε 3-2 τον Ταντσούρα και ο Φωτόπουλος κέρδισε 3-2 τον Συμεωνίδη.

Αγία Βαρβάρα - Εσπερος 2-4

Η Αγία Βαρβάρα "καιγόταν" για την νίκη, καθώς ήθελε τους δύο βαθμούς για να παραμείνει ζωντανή στην διεκδίκηση της παραμονής. Ομως, ο ουσιαστικά, αδιάφορος βαθμολογικά Εσπερος κέρδισε με 4-2. Στο πρώτο παιχνίδι ο Λάκατας επιβλήθηκε με 3-2 του Ν. Αλεξανδρόπουλου, αλλά ο Φλασκής κέρδισε 3-0 τον Αϊβαλιώτη. Ο Μπαλάφας έδωσε προβάδισμα για την Αγία Βαρβάρα, καθώς κέρδισε 3-1 τον Σιφωνιό. Στο διπλό οι Λάκατας και Αϊβαλιώτης κέρδισαν τους Φλασκή και Μπαλάφα 3-0. Ο Αϊβαλιώτης κέρδισε 3-1 τον Ν. Αλεξανδρόπουλο και ο Λάκατας σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι κέρδισε δύσκολα τον Μπαλάφα με 3-1 κι έδωσε στον Εσπερο τη νίκη.

Φιλονίκης - Ζωγράφου 4-0

Χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα ο Φιλονίκης κέρδισε 4-0 τον ουραγό Ζωγράφου και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία.

Καρέας - Παναθηναϊκός 2-4

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Καρέα κι έκανε το πλέον αποφασιστικό βήμα για την είσοδο στα μπαράζ. Ο Βασιλείου κέρδισε 3-0 τον Βλαχάκη και 3-2 τον Παπαβασιλείου. Ο Σιώκος κέρδισε πολύ δύσκολα τον Ράμμο 3-2, ενώ κι ο Σενσεβέν κέρδισε τον Ράμμο με 3-0, αλλά ο μικρός και στα δύο παιχνίδια έπαιξε φοβερά. Οι δύο νίκες για τον Καρέα ήρθαν από τον Παπαβασιλείου, που κέρδισε τον Σενσεβέν 3-2 και στο διπλό.

Οι αγώνες της Κυριακής

Παναθηναϊκός - Αγία Βαρβάρα 4-0

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ο Παναθηναϊκός κέρδισε 4-0 την Αγία Βαρβάρα και πλέον χρειάζεται μόλις μία νίκη στα τελευταία 4 παιχνίδια για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή.

Ζωγράφου - ΑΕΚ 0-4

Μετά το... σοκ από την Μαγκουφάνα η ΑΕΚ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Ζωγράφου κι επιβλήθηκε με 4-0.

Εσπερος - Αετοί πόλης 0-4

Με τον Γιάννης Βλοτινό να μην αγωνίζεται σε αυτό το παιχνίδι οι Αετοί κέρδισαν 4-0 στην Καλλιθέα κι εξασφάλισαν και μαθηματικά την είσοδο τους στα μπαράζ. Το παιχνίδι, πάντως, δεν ήταν τόσο εύκολο. Στο πρώτο παιχνίδι ο Λέγγερης κέρδισε 3-2 τον Λάκατα σε ένα ωραίο ματς με μεγάλες ανατροπές στα σετ και ουσιαστικά έδιωξε το όποιο άγχος (εδώ γελάμε!!) είχαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Χυλομάτης κέρδισε 3-0 τον Σιφωνιό, ενώ σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ο Χρηστίδης κέρδισε ξανά τον Αϊβαλιώτη με 3-2. Ο αμυντικός του Εσπέρου, πάντως, έχασε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει, καθώς ήταν 2-1 μπροστά και είχε και ματς μπολ. Το διπλό ήταν μάλλον αδιάφορο και κέρδισαν οι Αετοι με 3-0.

Μαγκουφάνα - Καρέας 4-0

Η Μαγκουφάνα έβαλε μυαλό σε σχέση με τον πρώτο γύρο και κέρδισε με 4-0 τον Καρέα. Ο Ταντσούρα κέρδισε σε ένα ωραίο ματς τον Ράμμο με 3-1, ο Κατράδης πήρε ρεβάνς για την ήττα του από τον Παπαβασιλείου και τον κέρδισε 3-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος αμυντικός, μάλλον, έχει πρότυπο τον Λάκατα κι έχασε 17 καρφιά στο ματς!!! Ο Συμεωνίδης κέρδισε τον ντεφορμέ Βλαχάκη με 3-0 και το διπλό ήταν εύκολη υπόθεση για την Μαγκουφάνα και διαμορφώθηκε το τελικό 4-0.

Φιλονίκης - Κάντζα 2-4

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Κάντζα που κέρδισε 4-2 τον Φιλονίκη. Ο πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Γαβριήλ που κέρδισε τους Μάρτο και Δέση και με συνδυασμό τις νίκες του Μαδέση διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Για τον Φιλονίκη ο Λιλής κέρδισε τον Ζαΐρη και πήραν το διπλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου