Τι είδαμε στο ντέρμπι!

Ούτε ένα 24ωρο δεν έχει περάσει από το χθεσινό μεγάλη ντέρμπι ανάμεσα στο Πέρα και τον Ολυμπιακό και τα συναισθήματα όλων είναι έντονα, ακόμα και τα δικά μας. Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε με το σπαθί του πρωταθλητής Ελλάδος και το Greektabletennis θα σας αναλύσει όλα όσα έγιναν στο μεγάλο ντέρμπι.





Στο χθεσινό ντέρμπι, όλα ξεκίνησαν νωρίς, αλλά και τέλειωσαν νωρίς! Με την προσωπική σφραγίδα του Ρηνιώτη ο Ολυμπιακός επέβαλε τον ρυθμό του κι όχι απλά υπερασπίστηκε το σκορ του πρώτου γύρου, αλλά και κέρδισε για δεύτερη φορά το Πέρα. Ο Τάσος πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση, πήρε την ομάδα του από το χέρι και της έδωσε τον τίτλο και το πανηγύρισε δεόντως.

Στο πρώτο παιχνίδι (σ.σ. πέσαμε έξω στο στήσιμο του Πέρα) έπαιξε ο Παπαγεωργίου με τον Ρηνιώτη. Ο παίκτης του Ολυμπιακού προηγήθηκε με 2-0 σετ κι έδειξε ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο. Ο "Πάπα" μείωσε σε 2-1 και προηγήθηκε στο επόμενο με 8-3 κι όλοι πίστεψαν ότι θα πήγαινε το ματς στο κόντρα σετ. Ομως οι φωνές του Χριστοφοράκη "αυτό το σετ Τάσο, αυτό πάρε" και η συμπαράσταση του κόσμου έδωσαν το έναυσμα για την μεγάλη αντεπίθεση και ο Ρηνιώτης το γύρισε και μάλιστα με 11-8 και πήρε ένα παλικαρίσιο ματς.

Στη συνέχεια έπαιξε ο Μέντες με τον Μάκρα. Σε μία επανάληψη του πρώτου γύρου οι δύο αθλητές πήγαν στο κόντρα σετ, αλλά εκεί μίλησε η κλάση του Πορτογάλου και πήρε το κόντρα με 11-8, σε μία εξαιρετική εμφάνιση για τον "Μακ". Το 2-0 ήταν γεγονός και ο Ολυμπιακός ουσιαστικά στέφθηκε πρωταθλητής! Η αντίδραση των παικτών, αλλά και του κόσμου ήταν έντονη και οι φίλοι των "ερυθρόλευκων" άναψαν και πυρσούς για να πανηγυρίσουν την κατάσταση του πρωταθλήματος.

Στο τρίτο ματς, ο Λαγογιάννης έπαιξε με τον Τσιόκα. Ο "Λάγο" παίζει εντυπωσιακά με άμυνα και τον κέρδισε με 3-0, σε ένα παιχνίδι πάντως που είχε πολλές ωραίες φάσεις και εντυπωσιακούς γενικότερα πόντους.

Στο διπλό, οι Ρηνιώτης και Μέντες κέρδισαν και πάλι 3-0 τους Λαγογιάννη και Παπαγεωργίου κι έτσι ο Ολυμπιακός έκανε το 3-1.

Το επόμενο παιχνίδι ο Παπαγεωργίου αντιμετώπισε τον Μέντες. Ο "Πάπα" προφανώς και δεν ήθελε να φύγει με 4 ήττες από τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Επαιξε πολύ καλά και συγκεντρωμένα και επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 3-0

Στο... έκτο και τελευταίο παιχνίδι ο Λαγογιάννης αντιμετώπισε τον... δαιμονισμένο Ρηνιώτη. Ο "Λάγο" πήρε οριακά το πρώτο σετ, αλλά στην συνέχεια ο Τάσος ανέβασε... "επικίνδυνα" την απόδοσή του και κέρδισε εύκολα τα τρία σετ! Μάλιστα η απόδοσή του ήταν τόσο εντυπωσιακή που κάποιοι στην εξέδρα έλεγαν χαριτολογώντας: "Ο Ξου Ξιν αν τον αντιμετώπιζε τώρα ίσως να είχε πρόβλημα".

Το τελικό 4-2 έδωσε ΔΙΚΑΙΑ τον τίτλο του πρωταθλητή στον Ολυμπιακό. Διαιτητές της συνάντησης ήταν οι Ηλίας Ζαχαρόπουλος και Ζαφείρης Πορφύρης

Ο κόσμος

Η προέλευση του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη, αλλά και πάλι 300 άτομα βρέθηκαν στο ΣΕΦ και παρακολούθησαν το ντέρμπι. Ξεχωριστό ενδιαφέρον έδωσαν οι φίλοι του Ολυμπιακού που γέμισαν το ΣΕΦ με πανό, ενώ φώναζαν ρυθμικά για την ομάδα τους! Θύμισε... γήπεδο ποδοσφαίρου, μάλιστα, καθώς μετά τη νίκη του Μέντες επί του Μάκρα άναψαν πυρσούς για να πανηγυρίσουν τη νίκη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου