Salam alaikum Gionis!!!!

Ξεκίνησε σήμερα το world tour στο Κατάρ, εκεί όπου ο Παναγιώτης Γκιώνης θα αγωνιστεί και θα προσπαθήσει για μια ακόμη φορά να διακριθεί. Τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά, καθώς όλος ο... καλός κοσμάκης έχει ταξιδέψει έως την Μέση Ανατολή.




Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι όλη η αφρόκρεμα του παγκοσμίου πρωταθλήματος έχει πάει στο Κατάρ! Μετά την μουράκλα, κάποια από τα άτομα που ενδεχομένως να πρωταγωνιστήσουν είναι οι: Μα Λονγκ, Ξου Ξιν, Φαν Ζεντόνγκ, Τσουανγκ Τσι Γιουάν, Οβτσάροφ, Μιζουτάνι κι άλλοι που μπορεί να μην έχουν στόχο την κούπα, αλλά θα προσφέρουν μεγάλο θέαμα.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι με τον ομοσπονδιακό προπονητή τον Κώστα Βατσακλή. Η κλήρωση πάντως δεν του έκανε το χατίρι. Αν και φαβορί στον γύρο των 64 θα παίξει δηλαδή με κάποιον που θα προκριθεί από τους ομίλους η συνέχεια, όμως είναι άκρως απαγορευτική γι αυτόν.

Στους 32, εφόσον περάσει θα αντιμετωπίσει λογικά τον Ξου Ξιν και φαίνεται πως κάπου εκεί θα τελειώσει γι αυτόν το τουρνουά, καθώς το Ν.2 του ράνκινγκ λιστ, αλλά και του ταμπλό απλά δεν χάνει!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου