Χρόνια πολλά Κωστή!!!

Τρελό μωρό!!!
Η οικογένεια του greektabletennis είναι μεγάλη, αλλά οι συνεργάτες λίγοι! Γι αυτό και δεν θα μπορούσαμε να μην ευχηθούμε δημόσια στον... τεχνικό μας Κώστα Χατζυληγερούδη χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του!!! Η προσφορά του είναι ανεκτίμητη και γι αυτό του ευχόμαστε τα καλύτερα!!!




Είναι ο άνθρωπος, λοιπόν, που μας έχει βάλει αυτό το... απαίσιο μαύρο στο Blog και δεν βλέπουμε καμία άσπρη μέρα! Είναι ο άνθρωπος που εδώ και καμιά εικοσαριά μέρες του έχω ζητήσει να βάλει την διαφήμιση από το νέο μας... "χορηγό" http://www.computerguru.gr κι αν τον χάσουμε θα τον κυνηγάω έως την Πάτρα. Βλέπετε ο φίλος ο Δελαρόκας έχει κάνει μία εκπληκτική προσφορά για τους αναγνώστες του greektabletennis σε service υπολογιστών και περιμένουμε τον κυρ Κώστα να μας βάλει την διαφήμιση!!

Παρά τα χίλια κακά του, όμως, πρέπει να ομολογήσω ότι σε αυτόν οφείλεται η δημιουργία του blog!!! Δική του ιδέα ήταν και όλοι έχουμε μία καλύτερη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο άθλημα!!!

Οπως και να έχει Κώστα μου χρόνια πολλά. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος και χαρούμενος κι ό,τι θες στην ζωή σου να το πετύχεις!!

Υ.Γ. Μην στεναχωριέσαι που έχασες σετ με 11-0 από τον Σιάχο... Κατά τύχη έγινε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου