Φουλ αγωνιστική δράση με 6 Έλληνες στη Γαλλία!!!


Αγωνιστική δράση είχε χθες στην Γαλλία με συνολικά 6 αθλητές να αγωνίζονται στην PRO A και PRO B. Διαβάστε τι έκαναν οι Κρεάνγκα, Γκιώνης, Φραγκούλης στην κορυφαία κατηγορία της Γαλλίας, καθώς και οι Παπαγεωργίου, Λαγογιάννης και Ρηνιώτης στην PRO B.




Στην PRO A η ομάδα του Κρεάνγκα γνώρισε την ήττα με 4-2 από την Ιστρ. Η Ενεμπόν αν και προηγήθηκε με 2-0 τελικά δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο πρωταθλητής μας έκανε μία νίκη και μία ήττα. Κέρδισε αρχικά τον Χάκαρντ 3-0, αλλά στη συνέχεια κάμφθηκε με το ίδιο σκορ από τον Γάλλο Λεγκού.

Η ομάδα του Γκιώνη παραχώρησε ισοπαλία 3-3 στην Βιλενουέβε. Ο διεθνής μας μπήκε για λόγους τακτικής τρίτος παίκτης, αλλά στο τελευταίο κατά σειρά παιχνίδι κι ενώ η ομάδα του νικούσε 3-2 γνώρισε την ήττα από τον Σόντερλαντ με 3-1. Αρχικά είχε κερδίσει τον Ουάτσε με 3-1.

Ακόμη μία ευκαιρία στην PRO A πήρε ο Γιώργος Φραγκούλης. Μάλιστα τοποθετήθηκε πρώτος παίκτης κι έπαιξε με τον Γκάο Νίνγκ, όπου έχασε με 3-0, αλλά το πρώτο σετ είχε οριακή διαφορά και τον Γκέρελ που γνώρισε την ήττα με το ίδιο σκορ.

Στην PRO B η Γκραντ Κουεκβιλυ του Παπαγεωργίου και του Λαγογιάννη πέτυχε σπουδαία νίκη με 4-2 επί της Ναντ. Αμφότεροι οι δύο πρωταθλητές μας πέτυχαν από δύο νίκες κι έδωσαν τους πολύτιμους βαθμούς στον σύλλογό τους. Ο "Πάπα" κέρδισε τους Καλούς και Ρουίζ με 3-1, ενώ ο "Λάγο" τον Ρουίζ και στο τελευταίο παιχνίδι τον Πιετραπάουλι με 3-1 κι έδωσε τη νίκγ στην ομάδα του!

Η Μετζ του Τάσου Ρηνιώτη έχασε με 4-0 από τη Μορέζ. Ο πρωταθλητής μας έχασε με 3-0 από τον Τσεν Για.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου