Tα αποτελέσματα της Β' Εθνικής Ανδρών Αττικής!

Σπουδαία παιχνίδια περιελάμβανε το μενού της 1ης αγωνιστικής του πρώτου γύρου!! Αήττητοι συνεχίζουν οι Αετοί Πόλης, ενώ νικηφόρα συνέχισε και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Εσπερο.




ΑΕΚ - Φιλονίκης 4-0

Επίδειξη δύναμης έκανε η ΑΕΚ που επιβλήθηκε με 4-0 του Φιλονίκη. Σπουδαία εμφάνιση για την "Ενωση" που χθες βρέθηκε σε κακή μέρα. Ο Τσόπελας κέρδισε τον Λιλή, ο Ανδριόπουλος τον Μάρτο και ο Φωτόπουλος τον Γερόλυμο.

Παναθηναϊκός - Κάντζα 4-2

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις πολλές καλές εμφανίσεις και μετά τη νίκη του επί της Κάντζας ουσιαστικά εξασφάλισε μία θέση στα μπαράζ. Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι οι "πράσινοι" επιβλήθηκαν 4-2 της Κάντζας. Ο Σενσεβέν κέρδισε 3-0 τον Ζαΐρη, Ο Μαδέσης κέρδισε 3-2 τον Σιώκο στο ματς της χρονιάς! Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι ο έμπειρος παίκτης της Κάντζας πήρε τη νίκη στα σημεία, αλλά όσοι είδαν το παιχνίδι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και είδαν απίστευτους πόντους! Ο Βασιλείου έβγαλε την ποιότητά του κια κέρδισε 3-0 τον Γαβριήλ. Στο διπλό ο ΠΑναθηναϊκός κέρδισε 3-1. Εν συνεχεία ο Σενσεβέν έχασε από Μαδέση 3-0 και το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Βασιλείου που κέρδισε 3-0 τον Ζαΐρη.

Μαγκουφάνα - Αγία Βαρβάρα 4-0

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα η Μαγκουφάνα κι έκαμψε την αντίσταση της Αγίας Βαρβάρας. Ο Ταντσούρα κέρδισε 3-0 τον Κανιάκα, ο Συμεωνίδης τον Αλεξανδρόπουλο και ο Κατράδης τον Μπαλάφα 3-2. Στο διπλό οι Συμεωνίδης Ταντσούρα κέρδισαν τους Μπαλάφα - Αλεξανδρόπουλο 3-1.

Ζωγράφου - Εσπερος 2-4

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Εσπερος που επιβλήθηκε του Ζωγράφου 4-2. Ο Λάκατας κέρδισε 3-1 τον Αναγνώστου, ο Γιαννακούρης ισοφάρισε, καθώς επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ του Αϊβαλιώτη. Ο Μάγκος κέρδισε 3-0 τον Σιφωνιό. Στο διπλό ο Λάκατας και Αϊβαλιώτης κέρδισαν 3-0 τους Γιαννακούρη και Μωραΐτη. Ο Αϊβαλιώτης σε ένα εντυπωσιακό ματς κέρδισε 3-2 τον Αναγνώστου και ο Λάκατας έδωσε τη νίκη στον Εσπερο, καθώς κέρδισε 3-1 τον Μάγκο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η φιλοξενία του Ταύρου ήταν πολύ καλή με τα γλυκά εδέσματα και την συμπεριφορά των ανθρώπων του Ζωγράφου.

Καρέας - Αετοί Πόλης 2-4

Αν και ζορίστηκαν οι Αετοί Πόλης κατάφεραν και πήραν τη νίκη στο τέλος!! Αξιόμαχη η ομάδα της Καρέας πέτυχε δύο νίκες του Ράμμου πάνω στον Χυλομάτη και μάλιστα με 3-0 και του Βλαχάκη επί του Γραμμένου 3-1. Ο Βλοτινός έβγαλε τρεις. Επί του Ράμμου και του Αθανασόπουλου, καθώς και το διπλό. Στο πιο εντυπωσιακό παιχνίδι ο Χυλομάτης κέρδισε τον Βλαχάκη 3-2, 11-9 το κόντρα κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου