Πολλές εκπλήξεις στην Α2 Ανδρών!!!

Η ομάδα του Λουτρακίου
Πολλές και μεγάλες εκπλήξεις περιελάμβανε το μενού του Σαββατοκύριακου για την Α2 Ανδρών. Τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά και όσοι πιστοί προσήλθαν και παρακολούθησαν τα παιχνίδια έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι! Αλλά στη φετινή Α2 στο τέλος χαμογελάει η Πρόοδος, καθώς μεγάλωσε την διαφορά από τον δεύτερο και είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την απευθείας άνοδο στην Α1!





Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Γυμνάσιο - Λουτράκι 4-2

Το Γυμνάσιο ήταν το φαβορί, αλλά έτσι όπως στήθηκε το Λουτράκι κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει η έκπληξη. Πάντως τρομερή εντύπωση έκανε σε όλους η επικράτηση του Νικόπουλου επί του Βασίλη Κανναβού! Αν μάλιστα ο παίκτης του Λουτρακίου είχε κερδίσει τον Φιλιππακόπουλο, τότε μπορεί να είχαν διεκδικήσει και τη νίκη. Η άλλη νίκη ήρθε από τον Ράπτη που κέρδισε τον Σανίδα.

Ενας Λούμπο δεν φέρνει την άνοιξη!

Η Βόχα πίστευε ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη και να πάρει τη νίκη σ' αυτό το παιχνίδι και μάλιστα μπήκε με τους καλύτερους οιωνούς στο ματς! Κέρδισε τον Σγουρομάλλη σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που θύμισε ματσάρα Α1 και άφησε ελπίδες για την νίκη. Ωστόσο τελικά δεν κατάφερε να συνεχίσει η Βόχα με τους ίδιους ρυθμούς κι έχασε 4-2.

Αρης Νικαίας - Ελευσίνα 4-3

Ντέρμπι με τα όλα του, αλλά τον νικητή τον ξέραμε από νωρίς! Ο Αρης μπορεί να είχε το προβάδισμα, αλλά κατάφερε να το κάνει ντέρμπι. Το στήσιμο των γηπεδούχων προκάλεσε έκπληξη, καθώς ο Μιχαηλίδης μπήκε δεύτερος παίκτης κι έτσι έδωσε την ευκαιρία στο ΓΑΣΕ να χτυπήσει το παιχνίδι. Με συνδυασμό μάλιστα την εξαιρετική εμφάνιση του Παΐζη που παίζοντας εκπληκτικά κέρδισε τον Βρεττάκο και τις δύο νίκες του πουλέν μας του Λιάσκου που κέρδισε Αλεξανδρόπουλο και Βρεττάκο, έκαναν το παιχνίδι ντέρμπι. Ομως όλοι γνώριζαν ότι τέταρτη νίκη για την Ελευσίνα δεν υπάρχει και γι αυτό κέρδισε ο Αρης!!!

ΠΚΔΤ - ΔΑΟΤ 4-0

Χωρίς Παϊτάρογλου και Σταματούρο ο ΠΚΔΤ είχε εύκολο έργο και κέρδισε στον εμφύλιο με 4-0. Το μοναδικό ματς που είχε ενδιαφέρον ήταν αυτό του Μακρή με τον Βασίλη Αντωνιάδη. Ο μικρός είχε προβάδισμα 2-1 σετ, αλλά η εμπειρία του Μακρή μίλησε στο τέλος και πήρε τη νίκη με 3-2!

Μελίσσια - Πρόοδος 0-4

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ήταν αυτό ανάμεσα στα Μελίσσια και την Πρόοδο. Η ομάδα της Ραφήνας ήταν εντυπωσιακή και είδε τους Κούνουπα να κερδίζει 3-2 τον Αμερικάνο και τον Νίκο Αντωνιάδη 3-2 τον Παπαδημητρίου, αν και βρέθηκε 2-0 πίσω στο σκορ!

Λουτράκι - Πρόοδος 0-4

Εύκολο πρωινό είχε η Πρόοδος που δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει το Λουτράκι με 4-0. Με τον αέρα από την μεγάλη νίκη επί των Μελισσίων κατάφεραν να κερδίσουν άνετα και τον Ποσειδώνα και παρέμειναν αήττητοι!

ΔΑΟΤ - Μελίσσια 1-4

Τα Μελίσσια κέρδισαν 4-1 τον ΔΑΟΤ με ακόμη μία έκπληξη να κάνει αίσθηση στο διήμερο της Α2! Ο Σταματουρος (σ.σ. το άλλο μας πουλέν!!) κέρδισε 3-0 τον Παπαδημητρίου, αποδεικνύοντας ότι η καλή δουλειά που κάνει βγάζει αποτελέσματα! Από εκεί και πέρα όμως τα Μελίσσια δεν ανησύχησαν και κέρδισαν εύκολα!

Ελευσίνα - ΠΚΔΤ 1-4

Χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα το ΠΚΔΤ κέρισε 4-1 την ουραγό Ελευσίνα. Η μοναδική νίκη του ΓΑΣΕ ήρθε από τον Λιάσκο, ο οποίος κέρδισε 3-1 τον Τσεντεκίδη.

Αρης και δεν είμαι καλά!!!

Μιχαηλίδης από τα παλιά! Ο Ηλίας παίζοντας εκπληκτικό πινγκ πονγκ κατάφερε να βγάλει τρεις νίκες και να δώσει το ροζ φύλλο αγώνα στον Αρη Νικαίας! Το οξύμωρο είναι ότι στο παιχνίδι με την Ελευσίνα δεν ένιωθε καλά και απέφυγε τον Λιάσκο, αλλά είναι γεννημένος για τα μεγάλα παιχνίδια. Επαιξε φανταστικά, ήταν συγκεντρωμένος και κέρδισε τον Σγουρομάλλη 3-1, 3-2 τον Τσεγγενέκαι πήρε και το διπλό δύσκολα 3-2 14-12 το κόντρα με συμπαίκτη τον Βρεττάκο, από τους Σγουρομάλλη και Τσεγγενέ. Οι νίκες για τους τυπικά γηπεδούχους ήρθαν από τους Τσεγγενέ 3-1 τον Βρεττάκο και Σγουρομάλλη 3-2 (13-11 το κόντρα) επί του Αλεξανδρόπουλου.

Γυμνάσιο - Βόχα 3-4

Νίκη σωτηρίας για την Βόχα που κέρδισε 4-3 το Γυμνάσιο. Η ομάδα της Κορίνθου είχε σε εντυπωσιακή μέρα τον Λούμπο, ο οποίος έκανε δύο νίκες σε Βασίλη Κανναβό και Μπρισκόλα. Ο Σιαπκαράς κέρδισε κι αυτόν τον Β. Κανναβό, ο οποίος είχε ένα κακό Σαββατοκύριακο και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Σιάχο που κέρδισε 3-1 τον Φιλιππακόπουλο. Για την ομάδα του Γυμνασίου οι νίκες ήρθαν από τους: Φιλιππακόπουλο (3-0 τον Σιαπκαρά) και του Μπρισκόλα (3-1 τον Σιάχο), καθώς και το διπλό!

Βόχα - Λουτράκι 2-4

Τέτοιες συγκινήσεις μπορεί να τις φέρει μόνο ο αθλητισμός! Η Βόχα είχε κερδίσει νωρίτερα το Γυμνάσιο, κάνοντας την μεγάλη έκπληξη, αλλά στην συνέχεια έχασε από το Λουτράκι. Το χειρότερο, όμως, για την ομάδα του Ποσειδώνα ότι δεν χάρηκε τόσο τη νίκη, καθώς στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή επηρεάζεται από την νίκη της Βόχα επί του Γυμνασίου!!!
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Ο Ράπτης κέρδισε 3-1 τον Λούμπο, στην συνέχεια ο Σιάχος επιβλήθηκε δύσκολα 3-2 του Νικόπουλου κι ο Σιαπκαράς έδωσε προβάδισμα στην Βόχα, καθώς νίκησε 3-1 τον Ξουρίδα. Στο διπλό ο Ράπτης-Νικόπουλος κέρδισαν 3-2 τους Σιάχο-Σιαπκαρά. Στην συνέχεια ένας... διαστημικός Νικόπουλος παίζοντας εκπληκτικά (σ.σ. κάποιοι αναφέρουν για το καλύτερό του παιχνίδι τα τελευταία χρόνια) κέρδισε 3-0 τον πολύ κουρασμένο Λούμπο και ο Σταύρος επιβλήθηκε με 3-0 του Σιαπκαρά (σ.σ. όλα τα σετ έληξαν με οριακή διαφορά!).

Αρης Νικαίας - Γυμνάσιο 2-4

Πολύ ωραίο παιχνίδι με το Γυμνάσιο να χαμογελάει στο τέλος! Ο Μιχαηλίδης έχασε 3-0 από τον Β. Κανναβό. Ο Βρεττάκος κέρδισε 3-1 τον Μπρισκόλα κι έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Σανίδας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τον Αλεξανδρόπουλο στο τέλος επιβλήθηκε με 3-2. Στο διπλό Κανναβός και Σανίδας κέρδισαν εύκολα 3-0 τους Βρεττάκο - Μιχαηλίδη. Στη συνέχεια ο Μιχαηλίδης κέρδισε τον Μπρισκόλα με 3-0 και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κανναβός που κέρδισε 3-0 τον Αλεξανδρόπουλο.

Εχασε οριακά το ΠΚΔΤ

Την αναμέτρηση που περιμέναμε ανάμεσα στον Κιούφη και τον Σγουρομάλλη δεν την είδαμε ποτέ, καθώς στο... κόλπο της κλήρωσης ο ένας απέφυγε τον άλλον. Οπως ήταν φυσικό οι δύο πρώην διεθνείς θα έβγαζαν δύο νίκες και το μόνο που περιμέναμε ήταν να δούμε ποιος θα πάρει το διπλό! Ο Σγουρομάλλης με συμπαίκτη τον Τσεγγενέ πρόσθεσε ακόμη μία επιτυχία στο ενεργητικό του σ' αυτό το ματς κι έτσι έχασε η ομάδα του Ταύρου. Η τέταρτη νίκη για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Τσεγγενές επί του Τσεντεκίδη.

Μελίσσια - Ελευσίνα 4-0

Τα Μελίσσια δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν με 4-0 την Ελευσίνα και να προσθέσουν μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό τους.

 Πρόοδος - ΔΑΟΤ 4-1

Η Πρόοδος δείχνει ότι είναι το απόλυτο αφεντικό της Α2 ανδρών κι επιβλήθηκε με 4-1 και του ΔΑΟΤ. Η μοναδική νίκη για την την ομάδα του Ταύρου ήρθε από τον Σταματούρο ο οποίος κέρδισε τον Κούνουπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου