Προγνωστικά και αναλύσεις για την Β' Εθνική Ανδρών Αττικής!!!

Τώρα γιατί βάζουμε βασική φωτό
το παλτό Αϊβαλιώτη δεν ξέρουμε...
Λίγο πριν φορέσουμε την στολή του Αγιου Βασίλη, λίγο πριν βγάλουμε την τσόχα και την τράπουλα για το εορταστικό... παιχνίδι μας, λίγο πριν βάλουμε την γαλοπούλα στο φούρνο και πάνω από όλα λίγο πριν διώξουμε το 2013, θα φορέσουμε τα αγωνιστικά σορτσάκια!!! Η Β' Εθνική Ανδρών Αττικής κλείνει το Σάββατο τον πρώτο γύρο και μπαίνει την Κυριακή στον δεύτερο με πολλές και ωραίες αναμετρήσεις!!! Διαβάστε, λοιπόν τις αναλύσεις και τα προγνωστικά του τελευταίου αγωνιστικού Σαββατοκύριακου της κατηγορίας για το 2013!!!




9η αγωνιστική

Φιλονίκης - Παναθηναϊκός 2

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει με νίκη τον πρώτο γύρο και να πάει με άλλον αέρα στο ντέρμπι με την Κάντζα! Οι "πράσινοι" θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο του πάντα επικίνδυνου Φιλονίκη κι επ' ουδενί δεν θα πρέπει να τον υποτιμήσουν! Εύκολα η δύσκολα η πετυχημένη, μέχρι στιγμής τριάδα των Βασιλείου, Σιώκου και Σενσεβέν θα κερδίσουν τους Λιλή, Μάρτο, Δέση.

ΑΕΚ - Αετοί Πόλης 2

Το τελευταίο μεγάλο ντέρμπι του πρώτου γύρου! Οι Αετοί με μπροστάρη τον Βλοτινό είναι αήττητοι μέχρι στιγμής, καθώς έχουν γλυτώσει από τα δύο ντέρμπι ως εκ θαύματος. Βέβαια σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, την μία ο Χυλομάτης και την άλλη ο Λέγγερης έβγαλαν τα κάστανα από την φωτιά και με συνδυασμό τις τρεις νίκες του "Βλο" πήραν τη νίκη. Τώρα οι Ανδριόπουλος, Φωτόπουλος και Τσόπελας θέλουν να κάνουν την υπέρβαση και να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα για να μπουν στα μπαράζ. Οσον αφορά τα προγνωστικά, θα πάμε εκ του ασφαλούς και θα ποντάρουμε στους Αετούς, καθώς με τρεις νίκες του Βλοτινού θα βγει μία ακόμη!

Ο Παπαβασιλείου
Καρέα - Αγία Βαρβάρα 1

Αυτό το παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό για την παραμονή και ο νικητής θα έχει κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την σωτηρία! Ο Καρέας βρίσκεται στην 7η θέση και η Αγια Βαρβάρα μία θέση πίσω με τις δύο ομάδες να τους χωρίζει μόλις μία νίκη. Επομένως γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αν κερδίσει οι Βλαχάκης, Ράμμος και Παπαβασιλείου κάνουν μεγάλο βήμα για την παραμονή. Αντίθετα αν οι Ν. Αλεξανδρόπουλος, Μπαλάφας και Κανιάκας πάρουν τη νίκη τότε δίνουν νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Αθηνά - Εσπερος 1

Εύκολο απόγευμα θα έχει λογικά η Αθηνα, καθώς εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει τον ουραγό του πρωταθλήματος Εσπερο. Η ομάδα της Πεύκης δεν θα δυσκολευτεί να επιβληθεί και έτσι θα προσθέσει ακόμα μία νίκη στην προσπάθεια που κάνει να πάει στα μπαράζ. Από την άλλη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ομάδα της Καλλιθέας θα κλείσει χωρίς νίκη τον πρώτο γύρο.

Ζωγράφου - Κάντζα 2

Το παιχνίδι δεν θα έχει ενδιαφέρον, αλλά ζούμε και αναπνέουμε για να... ακούσουμε την αναμέτρηση του Γιαννακούρη με τον Γαβριήλ. Οι δύο φίλοι γνωρίζονται καλά κι όταν παίζουν εκτός από ότι φωνάζουν σαν τρελοί, κάνουν και την εξάσκησή τους στα... Γαλλικά! Βέβαια πως καταφέρνουν και μετά από τέτοια εξάσκηση, βγαίνουν αγκαλιασμένοι κανείς δεν ξέρει!!!

10η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - Κάντζα 1

O Βασιλείου
Ο Μαδέσης στον πρώτο γύρο είχε κάνει δύο νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν βγήκαν οι άλλες νίκες. Τώρα εκτός έδρας και ο πρώην πρωταθλητής Ελλάδος στις μικρές κατηγορίες να κάνει δύο νίκες, πολύ δύσκολα θα βρεθούν οι άλλες δύο! Επομένως ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί!





Ζωγράφου - Εσπερος 2

Οι δύο χειρότερες ομάδες στην κατηγορία θα κονταροχτυπηθούν με στόχο τη νίκη που στο μεν Ζωγράφου θα σημαίνει την δεύτερη στο πρωτάθλημα και η δε στον Εσπερο η πρώτη! Οι Γιαννακούρης, Αναγνώστου και Μάγγος θέλουν να επιβληθούν εκ νέου των Λάκατα, Αϊβαλιώτη και Σιφωνιό. Ενα παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον. Από την μία ο Αναγνώστου είχε κάνει δύο στον πρώτο γύρο και από την άλλη, το παλτό ο Αϊβαλιώτης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά ο Λάκατας είναι τραυματίας και δεν έχει ακουμπήσει ακόμα ρακέτα... Ολα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά...

Μαγκουφάνα - Αγία Βαρβράρα 1

Η Αθηνά δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα κόντρα στην Αγία Βαρβάρα κι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη και θα κλείσει με δύο επιτυχίες αυτό το Σαββατοκύριακο.

Καρέας - Αετοί Πόλης 2

Μπορεί να... δυσκολέψουν τα μικρά τους Αετούς Πόλης, αλλά μόνο με θαύμα θα χάσει η ομάδα του Βλοτινού το παιχνίδι.

ΑΕΚ - Φιλονίκης 1

Η ΑΕΚ είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο. Στον πρώτο γύρο το παιχνίδι είχε γίνει... ροντέο, αλλά η "ένωση" κέρδισε τελικά 4-2!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου