Οι κόποι της χρονιάς ανταμείφθηκαν και επιβραβεύτηκαν!!

Ο πρόεδρος Μ. Κολυμπάδης, ο coach Κ. Βατσακλής και
η μουράκλα Π. Γκιώνης βραβεύονται για την επιτυχία
στο πανευρωπαϊκό!

Οταν προσπαθείς, μοχθείς καθημερινά, σπαταλάς όλο τον χρόνο σου στις προπονήσεις και αφιερώνεις την ζωή σου στο πινγκ πονγκ, οι κόποι σου, όπως είναι φυσικό θα ανταμειφθούν! Ο ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) βράβευσε χθες την Εθνική ομάδα πινγκ πονγκ για τον άθλο της στο πρόσφατο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα! Μία απίστευτη τιμή, γιατί το πινγκ πονγκ δεν είχε βραβευτεί (σ.σ. η βράβευση της οικογένειας Κορδούτη είχε τελείως διαφορετικό χαρακτήρα) από τις επιτυχίες του Κρεάνγκα πριν 10 χρόνια!


Ακόμα μεγαλύτερη τιμή το γεγονός ότι οι αθλητικογράφοι ψήφισαν και ανέδειξαν τον Γκιώνη μέσα στους τρεις καλύτερους αθλητές! Ο παιχταράς μας στην σχετική ψηφοφορία βγήκε τρίτος λίγους ψήφους πίσω από τον Σπανούλη! Αν συγκρίνετε μάλιστα και τις διαφορές ανάμεσα στα δύο αθλήματα και την προβολή που έχει το μπάσκετ, θα κατανοήσετε πλήρως το κατόρθωμά του!!!

Πλην του επικεφαλής Μανώλη Κολυμπάδη από τη διοίκηση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ήταν επίσης παρόντες στο Σ.Ε.Φ. η γενική γραμματέας Κατερίνα Σπανού, ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Γιώργος Τσόπελας και το μέλος Γιώργος Παπαγεωργίου.

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ σε όλους για την μεγάλη αυτή τιμή να σε βραβεύουν στους κορυφαίους αθλητές της χρονιάς... Το αξίζατε!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου