Επίσκεψη στο Χατζηκυριάκειο από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Ημέρες αγάπης είναι αυτές που διανύουμε και η ΕΦΟΕπΑ φρόντισε να δώσει χαρά, αγάπη και να μοιράσει δώρα στα μικρά παιδιά που βρίσκονται στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας Κοριτσιών.



Στις γιορτινές μέρες που διανύουμε δεν υπήρχε καλύτερο δώρο για τα μικρά κοριτσάκια από την επίσκεψη της επταμελής αντιπροσωπείας του πινγκ πονγκ που αποτελούνταν από τους δευτεραθλητές Ευρώπης Καλλίνικος Κρεάνγκα, Παναγιώτης Γκιώνης, Τάσος Ρηνιώτης, ο προπονητής τους Κώστας Βατσακλής, η αθλήτρια της εθνικής γυναικών Μαρία Χριστοφοράκη, ο β’ αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας Κωνσταντίνος Μάκρας και η γενική γραμματέας Κατερίνα Σπανού.

Η ελληνική ομοσπονδία μοίρασε σχολικά είδη, ρούχα και παιχνίδια στα μικρά παιδιά και μίλησαν και για το αγαπημένο μας άθλημα, καθώς στο Χατζηκυριάκειο υπάρχει και τραπέζι πινγκ πονγκ και προπονητής είναι ο αθλητής της Αγίας Βαρβάρας (σ.σ. Β' Εθνική Αττικής) Λάζαρος Μπαλάφας.

Μία κίνηση που έδωσε μεγάλη χαρά στα παιδιά του ιδρύματος, αλλά έδωσε χαρά και στους διεθνείς μας, καθώς το χαμόγελο των μικρών κοριτσιών,
δεν μπορεί παρά να αγγίξει την καρδιά σου... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου