Αγωνιστικά... παρασκήνια κι όχι μόνο!!!


Η ομάδα της Βόχα!!
Αγωνιστική δράση και τα παρασκήνια πάνε κι έρχονται! Τα τοπικά πρωταθλήματα και η Α2 έγιναν και άφησαν πολλές συγκινήσεις! Εχουμε να σας πούμε λοιπόν για τον εκδικητή... Νικόπουλο, την άριστη φιλοξενία του Ταύρου, τον Κύριο Πέτρο Γιαννακούρη, καθώς και για την πρωτότυπη κίνηση της Βόχα που φέρνει της ομάδες και τους ανθρώπους του πινγκ πονγκ πιο κοντά!!!




Ας ξεκινήσουμε με τον φίλο μας τον Νικόπουλο! Στα προγνωστικά της Α2 είχαμε ξεχάσει να γράψουμε το όνομα του και φυσικά "εκνευρισμένος" μας έκανε παράπονα (σ.σ. εννοείται ότι τα έλεγε γελώντας!). Μετά από τις νικάρες του το Σαββατοκύριακο, μάλλον δεν θα ξεχάσουμε ξανά να τον αναφέρουμε!!!

Στο ελληνικό πινγκ πονγκ έχουμε πει ότι ισχύει ο νόμος της ζούγκλας! Οποιος φωνάξει πιο δυνατά υπερισχύει... από κανόνες και τέτοια δύσκολα τα πράγματα! Υπάρχει ένας απλός κανόνας, που ειδικά στα τοπικά δεν τον τηρεί σχεδόν κανείς. Απαγορεύεται να δίνεις οδηγίες στον παίκτη σου κατά την διάρκεια του ματς. Στην αναμέτρηση του Λάκατα με τον Αναγνώστου και ενώ το παιχνίδι κρεμόταν σε ένα λεπτό σκοινί, κάποιος έδωσε οδηγίες στον Αναγνώστου και πετάχτηκε ο Γιαννακούρης (σ.σ. συμπαίκτης του) και του λέει: "Σταμάτα αυτό απαγορεύεται!!" Τέτοιο ήθος δεν το βρίσκεις συχνά! Είναι κύριος ο Πετράν, που είχε φέρει ντόνατς, μπανάνες και άλλα πολλά για να μείνουν οι φιλοξενούμενοι ευχαριστημένοι!!

Στον Εσπερο έχουν ένα ρητό: "Μετά από κάθε παιχνίδι ο νικητής κερνάει σουβλάκια" Ωραία είχαν καλομάθει στον πρώτο γύρο, αλλά τώρα ήρθε η σειρά να βάλουν αυτοί το χέρι στην τσέπη!!!

Η χρονιά κλίνει για άλλους θετικά κι άλλους αρνητικά, όπως και να έχει και το 20013 είχε πολύ πινγκ πονγκ! Η Βόχα αποχαιρέτησε το αγωνιστικό 2013 με κρασιά! Εδωσε κρασιά σε κάθε ομάδα και στο greektabletennis (!!!) σαν ένα μικρό δώρο για τις γιορτές! Τέτοιες κινήσεις σπανίζουν και φέρνουν τους αθλητές και προπονητές πιο κοντά! Ενα μεγάλο... μπράβο στους ανθρώπους της ομάδας! Θα τα πιούμε στην υγειά σας και ευχόμαστε σε εσάς και στις οικογένειες σας τα καλύτερα!!!

Λοιπόν δεν προλάβαμε να γράψουμε για τους διεθνείς μας στην Κύπρο τα αποτελέσματα τα μάθατε μέσω της πολύ καλής και έγκυρης ενημέρωσης του Γιάννη του Φάκαρου στο σάιτ της ομοσπονδίας... Αυτό που έχουμε εμείς να αναφέρουμε ότι τελικά αυτός ο Μάριος Γιάνγκου, που είχαμε δει και στην Ελλάδα, δεν είναι καθόλου σωστός! Παίζεις ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Μάκρα και δεν του κάνεις δώρο μία κούπα... ντροπή σου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου