Παρασκήνια κι έχει ο Θεός...

Τελειώνει το 2013 και ο καθένας μας κάνει τον δικό του απολογισμό (σ.σ. μάλλον στις αναμνήσεις, γιατί στους λογαριασμούς δεν νομίζω...) Εντονό, στενάχωρο, δυναμικό, με πολλές ανατροπές και πάνω από όλα το... greektabletennis!! Γι αυτό λοιπόν θα σας βάλουμε τα τελευταία (ίσως) παρασκήνια για αυτή την χρονιά!!!




Πρώτα από όλα το ακούσαμε κι αυτό!!! Τέτοια επίθεση που δεχτήκαμε από τον Αλέξη Αρσενιάδη δεν ξανάγινε!!! Ακουσον- Ακουσον!! Πήγα την Παρασκευή στον Ταύρο για προπόνηση (σ.σ. πρώτη φορά στην ζωή μου καθημερινή) και μία μέρα μετά οι γυναίκες έχαναν 3-0 από τους Φοίνικες... Με βλέπει ο Αρσενιάδης και με δυσφημεί στον Πετρή: "Ήρθε πρώτη φορά για προπόνηση και, ΠΡΩΤΗ φορά οι γυναίκες χάνουν 3-0..." Εγώ δηλώνω αθώος... Αν έχετε διαφορετική άποψη να σας κάνω ποδαρικό... Αν πάει καλά η χρονιά τότε να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη, ειδάλλως θα παραδεχτώ ότι είμαι γκαντέμης!!!

Παράπονα ακούσαμε και από τον Κωσταντίνο Κωστόπουλο... Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων σταμάτησα να πηγαίνω στην Βούλα για προπόνηση κι ο "Κωστό" μου τα έχωσε κανονικά!! "Εριξες μαύρη πέτρα πίσω σου! Δεν βάζεις ούτε μία φωτο στο μπλογκ πλέον, ούτε ένα άρθρο για την Φρόσω"... Ρε coach αφού η Τσαχάκη είναι το πλέον πολυαγαπημένο πρόσωπο στο ελληνικό πινγκ πονγκ... τα ίδια θα λέμε σε κάθε δημοσίευση; Κουραστικοί θα γίνουμε...

Στην τσίτα είναι το δικό μας το παιδί ο... Κωστάκης!! Μέσα στην ένταση το Σαββατοκύριακο και απορούμε τι στο καλό συμβαίνει με αυτό το παιδί; Γιατί οι γυναίκες δεν τον αφήνουν ήσυχο να αφοσιωθεί σε αυτό που αγαπάει;;;

Υ.Γ. Κατερινάκι δεν θα δημοσιεύσω το μεταξύ μας αποτέλεσμα την Παρασκευή!!!

Υ.Γ.2 Χάλασε το λάπτοπ και δεν μπόρεσα να ανεβάσω τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου και τώρα λόγω εορτών θα πάρουμε και κάποια άδεια... μην μας κρατάτε κακία που δεν θα ενημερώνουμε το μπλογκ τόσο συχνά έτσι;;;!!

Εχω δεχτεί πάρα πολλά quiz... Επομένως θα σας βάλω σταδιακά κάποια από αυτά:

Η ερώτηση της ημέρας

Εχουμε και λέμε: Ποιος είναι ο μοναδικός αθλητής που έχει παίξει σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην καριέρα του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου