Επίδειξη δύναμης από τους Αετούς!!!

Οι Αετοί Πόλης πέρασαν... αέρα από την Νέα Φιλαδέλφεια κι έκλεισαν με νίκη το πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Κέρδισαν 4-0 την ΑΕΚ και εξασφάλισαν ουσιαστικά την συμμετοχή τους στα μπαράζ. Διαβάστε όλα τα αποτελέσματα της Β' Εθνικής Ανδρών Αττικής!!





ΑΕΚ - ΑΕΤΟΙ ΠΟΛΗΣ 0-4

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ήταν το σημερινό. Οι Αετοί επιβλήθηκαν 4-0 και απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής. Ο Λέγγερης κέρδισε 3-1 τον Τσόπελα, ο Βλοτινός 3-0 τον Φωτόπουλο και ο Χυλομάτης 3-1 τον Ανδριόπουλο. Το διπλό το πήραν οι Αετοί με τους Χρηστίδη και Βλοτινό να κερδίουν με 3-0 των Τσόπελα Ανδριόπουλο.

Καρέα - Αγία Βαρβάρα 4-2

Το πλέον αποφασιστικό βήμα έκανε ο Καρέας για την παραμονή στην κατηγορία. Επιβλήθηκαν με 4-2 της Αγίας Βαρβάρας και πλέον πολύ δύσκολα θα κινδυνέψουν να πέσουν. Ο Μπαλάφας κέρδισε 3-2 τον Παπαβασιλείου, ο Ράμος ισοφάρισε, καθώς κέρδισε τον Αλεξανδρόπουλο κι ο Βλαχάκης τον Φλασκή. Το διπλό το πήρε η Αγία Βαρβάρα, καθώς κέρδισαν 3-2 11-9 το κόντρα. Ο Παπαβασιλείου κέρδισε 3-0 τον Αλεξανδρόπουλο και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βλαχάκης, που κέρδισε 3-11 τον Μπαλάφα.

Μαγκουφάνα - Εσπερος 4-0

Το... χρέος της έκανε η Μαγκουφάνα που επιβλήθηκε του ουραγού Εσπερου με 4-0. Ο Ταντσούρα κέρδισε 3-0 τον Σιφωνιό, ο Συμεωνίδης αν και βρέθηκε 2-1 πίσω και 6-2 στο κόντρα, εκμεταλλεύτηκε τα 3 καρφιά που έχασε ο Λάκατας και πήρε την παλικαρίσια νίκη. Ο Κατράδης κέρδισε 3-1 τον Αϊβαλιώτη, ο οποίος αν και προηγήθηκε στο τέταρτο σετ με 9-7 κατάφερε να χάσει 4 σερβίς!!!! Ο επίλογος ήρθε στο διπλό όπου οι Ταντσούρα και Συμεωνίδης κέρδισαν τους Αϊβαλιώτη και Λάκατα με 3-0.

Ζωγράφου - Κάντζα 1-4

Εύκολο απόγευμα είχε η Κάντζα η οποία επιβλήθηκε με 4-1 του Ζωγράφου. Η μοναδική νίκη βγήκε από τον Γιαννακούρη, ο οποίος στην... τιτανομαχία κέρδισε τον φίλο του Γαβριήλ. Πάντως στάθηκε τυχερός, καθώς ο Πέτρος είχε τραυματιστεί στο... μπάνιο την προηγούμενη μέρα και δεν μπορούσε να παίξει... Πονούσε αφόρητα και σχεδόν έβαλε τα κλάματα από τους πόνους... Οπότε η νίκη του Γιαννακούρη θεωρείται ως μη γενόμενη στην προϊστορία των δύο φίλων (σ.σ. τουλάχιστον αυτά μας είπε ο ίδιος!!!)

Φιλονίκης - Παναθηναϊκός 1-4


Ο Παναθηναϊκός έκλεισε με νίκη τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, καθώς επιβλήθηκε 4-1 του Φιλονίκη. Η μοναδική νίκη για την ομάδα της Γλυφάδας βγήκε από τον Δέση, που κέρδισε 3-1 τον Σιώκο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάρτος ήταν φανερά απογοητευμένος με τις δύο ήττες που έκανε από Σενσεβέν και Βασιλείου και έδωσαν συνέχεια στο αρνητικό σερί των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και σκέφτεται να κρεμάσει την ρακέτα του. Μάλιστα την ώρα που γράφεται το κείμενο όλη η ομάδα του Φιλονίκη βρίσκεται στο σπίτι του Κωστόπουλου και προσπαθούν να του ανεβάσουν την ψυχολογία!!!
Το greektabletennis κι εγώ προσωπικά θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον Θοδωρή: Μην το βάζεις κάτω, γιατί δεν ξέρω ποιον θα κερδίσω στον δεύτερο γύρο!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου