Γκιώνης: Ο 13ος Θεός της Ελλάδας!!!

Ολοι γνωρίζουμε τους 12 Θεούς του Ολύμπου, αλλά από σήμερα μπήκε ακόμα ένας και η λίστα με τους μυθικούς Θεούς μεγάλωσε!!! Ο 13ος βέβαια δεν αποτελεί δημιούργημα φαντασίας και τα θαύματα του κάνουν τον γύρο του κόσμου!! Ο Παναγιώτης Γκιώνης από σήμερα κάλλιστα και με την αξία του απολαμβάνει το νέκταρ της ευτυχίας και δείχνει σε όλο τον κόσμο, ότι ο άνθρωπος είναι απλά Θεός!!




Νομίζατε ότι τυχαία είχαμε γράψει μετά το παιχνίδι με τον Γιαν Αν ότι χάνει μόνο από Κινέζους; Αν ναι διαβάστε και το κείμενο και θα καταλάβετε!!! Η Ανζέρ αντιμετώπιζε την Ορενμπουργκ των Σαμσόνοφ και Οβτσάροφ και ο Παναγιώτης έκανε το θαύμα του και μπήκε στο πάνθεον της ιστορίας!!

Αρχικά κέρδισε για τρίτη φορά στην καριέρα του τον Σαμσόνοφ με 3-2 (11:4, 5:11, 11:7, 4:11, 11:6) και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Εν συνεχεία αντιμετώπισε τον Οβτσάροφ! Του το χρωστούσε από το Πανευρωπαϊκό τον κοίταξε στα μάτια τον αντιμετώπισε σαν ίσο προς ίσο και τελικά του έδειξε ότι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!! Κέρδισε τον Γερμανό με 3-2 ( 15:13, 13:11, 6:11, 6:11, 11:9) και τον έστειλε στην Μέρκελ να τον παρηγορήσει!! Η ομάδα του έχασε βέβαια 3-2, αλλά όπως και να έχει ο Γκιώνης έγραψε ξανά ιστορία, δείχνοντας ότι είναι πολύ μεγάλος παίκτης!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου