Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς!!!


Λοιπόν ήρθε η ώρα να βγάλουμε τα... εσώψυχα μας. Να δείξουμε ότι κι εμείς δεν είμαστε Θεοί είμαστε άνθρωποι κι όπως λέει και η Αντζελα: ουδείς άσφαλτος! Γι αυτό ψάξαμε και βρήκαμε κάποιες από τις καλύτερες... ατάκες ή σκηνικά που έχουν κάνει οι αθλητές του πινγκ πονγκ και σας τα παρουσιάζουμε!!! Το νου σας, όμως, γιατί έρχεται και δεύτερο κύμα... (σ.σ. όποιος θέλει να καρφώσει τον φίλο του ας μας στείλει μήνυμα στο pigassos3@yahoo.com)


Παίζουμε taboo και περιγράφουμε την λέξη «Ηπειρος».
-         Τι είναι η Αφρική;
-         Πλανήτης!!!!
-         Η Αμερική τι είναι ρε;
-         Πλανήτης!! Τι είναι ρε; Πλανήτης είναι!!!!!
(by Λευτέρης Μάκρας)

  
Παίζουμε πάλι taboo και περιγράφουμε την λέξη «ομπρέλα».
-         Τι κρατάς όταν ρίχνει καταιγίδα; (σ.σ. είχε το βροχή)
-         Τι κρατάω;
-         Τι κρατάς ρε παιδί μου το χειμώνα για να μην γίνεις μούσκεμα;
-         Σερβιέτα!!!!!!!!!!!!! (σ.σ. μάλλον κάποια βρισκόταν στις δύσκολες μέρες)
(by Κωνσταντίνα Παρίδη)


Παίζουμε ακόμη μία φορά taboo και περιγράφουμε την λέξη «ραδιοταξί».
-         Τι είναι κίτρινο το παίρνεις τηλέφωνο και σε πηγαίνει από το σπίτι σου στο σπίτι του Μαλινάκη.
-         Το τρόλεϊ!!!
Λέμε αυτή την ιστορία στον Παναγιώτη Λιάσκο και μας λέει: «Χαχαχαχ τι χαζός. Το τραμ είναι…!!!!»
(by Λευτέρης Μάκρας)


Στον στρατό κι ενώ έχει αναλάβει το κυλικείο των αξιωματικών, εξηγεί στον λοχαγό ότι δεν ξέρει να κάνει καφέδες, παρόλα αυτά τον βάζει… Πρώτος καφές που φτιάχνει ελληνικός και μάλιστα στον Ταξίαρχο! Μετά από λίγο ακούει μία φωνή… Φαντάρε… σφαιράτος πηγαίνει μπροστά από την πόρτα του Ταξίαρχου τραβάει μία προσοχή κι ακούει:
-         Τριανταπέντε χρόνια πίνω καφέ, αλλά ελληνικό με φραπέ πρώτη φορά μου έφτιαξαν…!!!!!!!!!
(by Νίκος Λάκατας)


Είναι στον δρόμο… και το αθώο κοριτσάκι βλέπει μία επιγραφή: Κοτσαδόροι Καταλύτες και ρωτάει τον οδηγό: «Ρε αγάπη περίεργο όνομα έχει αυτός… Ποιο είναι το μικρό και ποιο το επίθετο;»!!!!!!!!!!!!!
(by Κωνσταντίνα Παρίδη)


Είναι ο μικρός μας ήρωας και το βράδυ λέει στον αδερφό του:
-         Ρε πάμε για ένα ποτό;
-         Βαριέμαι…
-         Ελα ρε πάμε, θα κεράσω εγώ!
-         Βαριέμαι σου λέω
-         Πάμε ρε κερνάω εγώ! Όταν μου λες εσύ βγαίνουμε, μία φορά που θέλω εγώ δεν μπορούμε να βγούμε;
-         Αντε πάμε…
Αφού κάθονται περίπου 20’ του λέει του αδερφού του πάω έξω να πάρω ένα τηλέφωνο και επιστρέφω… Δεν γύρισε ποτέ και δεν πλήρωσε φυσικά!!!
(by Κώστας Κωσταντινόπουλος)


Ταξιδεύουν τα παιδιά στην Πάτρα… Σε κάποια φάση ρωτάει η κοπελιά:
-         Πόσο θέλουμε για να φτάσουμε στην Πάτρα;
-         Ε περίπου 15 χιλιόμετρα.
-         Α! Δηλαδή δεν έχουμε περάσει την Κόρινθο!!!!
Λέει ο φίλος μας Λευτέρης την ιστορία στον Γιώργο Κωνσταντινόπουλο και απαντάει: Τελικά την είχατε περάσει;!!!!!
(by Μαρία Αρτσέτου)


Πηγαίνουμε τον φίλο μας σε εστιατόριο να φάει… Ερχεται ο σερβιτόρος να μας πάρει παραγγελία για το τι θα πιούμε και τον ρωτάει: Εχετε μεγάλη κόκα κόλα;!!!!!
(by Παναγιώτης Λιάσκος)


Κάθεται το παιδί στον καναπέ… Και κάνουμε ζάπινγκ, ενώ έχουμε αναμμένο και τον ναργιλέ.
-         Εχει χαλκ, αυτό θα δούμε!
-         Ελα ρε μωρό δεν θέλω να δω χαλκ! Είπε η κοπέλα της παρέας, ενώ το παιδί μας έκανε Ναργιλέ… Τελικά επέλεξε μία αισθηματική ταινία…Και σε κάποια φάση μετά από κανά 40’ ενώ είναι ένας τύπος στο λιβάδι και μαζεύει λουλούδια ρωτάει το παιδί μας…
-         Αυτός είναι ο Χαλκ;!;!;!!!!!!
(by Γιάννης Αϊβαλιώτης!)



Εχει πάθει το κοριτσάκι μας τενοντίτιδα στο δεξί χέρι και δεν μπορεί να παίξει!! Πονάει τόσο πολύ που το έχει δέσει κιόλας!!! Βγαίνει την επομένη για καφέ και λέει: Τελικά ο επίδεσμος δεν με βοηθάει και πολύ... Κοιτάζουν οι φίλοι της και το αγόρι της το χέρι και τι να δουν; Έχει δέσει το… αριστερό χέρι!!!! Απλά μπερδεύτηκε!!!!!!!!
(by Κωνσταντίνα Παρίδη)



Επαιζε η Αγγελική Εικοσπεντάκη με την Πάιρα... Πονούσε ο ώμος, ο αγκώνας, το χέρι της... (μάλλον για απόσυρση πήγαινε) και δεν μπορούσε να κάνει σπιν! Φώναζε ότι πονάει δεν άντεχε!!! Είναι το σκορ 2-2 στα σετ και έξαλλος στον πάγκο ο coach φωνάζει…
-         Κάνε σπιν ρε πως παίζεις έτσι;
-         Μα πονάω δεν μπορώ…
-         Κάνε σπιν θα κερδίσεις εύκολα!!!
-         Μα πονάω δεν μπορώ…
-         Ε, τότε κάτσε να χάσεις!!!
(by Aρης Τσακίρογλου)


Είσαι νέος, ωραίος, με καινούργιο αμάξι κι έχεις όρεξη για γκάζια… Τι καλύτερο από το ΣΕΦ!!! Κάνεις στην… λιμνούλα τα παντιλίκια σου, αλλά κάποια στιγμή χάνεις τον έλεγχο του αμαξιού… Πέφτεις στα κάγκελα της λιμνούλας. Οι δύο μπροστινές ρόδες είναι στον αέρα. Η δύο πίσω όχι κι εσύ συνεχίζεις να πατάς γκάζι… Γιατί έτσι διασκεδάζεις…
(by Κώστας Λαγογιάννης)


Καλοκαίρι φουλ ζέστη… έχεις ιδρώσει την κορμάρα σου από την προπόνηση και θέλεις να πιεις νερό! Γυρίζεις την βρύση από τον ψύκτη και πίνεις νερό… Υστερα διαπιστώνεις ότι έτσι όπως έχεις γυρίσει την βρύση το νερό χύνεται στο πάτωμα και φεύγεις σφαίρα για σφουγγαρίστρα!
(by Φώτης Αρβανίτης)


Βλέπει ο αγαπημένος μας φίλος την Μαρία Αρτσέτου να δαγκώνει τα… πετσάκια από το δάχτυλο και την ρωτάει: «Ρε κι εγώ το κάνω αυτό! Αν δαγκώνουμε τα πετσάκια θα μικρύνουν τα δάχτυλά μας!!!!;;;;»
(by Παναγιώτης Λιάσκος)


Βλέπει ταινία μαζί με την Αρτσέτου το βράδυ που λαγοκοιμάται (σ.σ. δεν έχει εξιχνιαστεί το… παρασκήνιο, πως κοιμόντουσαν μαζί, αλλά θα το λύσουμε!!) και γυρίζει και τις λέει: «Όταν κοιμηθείς πες μου να κλείσω την τηλεόραση!!!»
(by Λευτέρης Μάκρας)


Στους μεσογειακούς αγώνες κι ενώ η αποστολή περιμένει το λεωφορείο βλέπει το καμάρι μας ένα που γράφει ΤΑ και λέει: Να το δικό μας table tennis!!!
(by Γιώργος Κωσταντινόπουλος


Η Τόλιου έχει πάει στο σπίτι της καλύτερης της φίλης και ετοιμάζουν να φάνε και ακολουθεί η εξής συζήτηση
- Πήγα χθες με την αδερφή μου και πήρα τέσσερα ψωμάκια για πεϊνιρλί. Εκαναν 50 λεπτά το ένα!! Αφού τα τρώνε τις λέει ξανά η μικρή μας ηρωίδα…
- Χθες τα πήρα τα τέσσερα ψωμάκια με την αδερφή μου…
- Και μην μου πεις έκαναν 50 λεπτά το ένα;
- Ναι!! Που το ξέρεις (της απαντάει σοβαρά!!!)
(by Μαρία Αρτσέτου)


Γίνετε η κλήρωση του νομίσματος για το ποιος θα έχει σερβίς… Λέει ο διαιτητής: Μαύρο ή κόκκινο; Γυρίζει το νόμισμα το πιάνει και ακούει την απάντηση: ΜΠΛΕ!!!
Τρία λεπτά καθυστέρησε να ξεκινήσει το παιχνίδι από τα γέλια του διαιτητή…
(by Κώστας Κωσταντινόπουλος)


Στην Κύπρο κι ενώ όλοι μιλάνε ελληνικά… είναι στο πούλμαν η ελληνική αποστολή με την λιβανέζικη… λέει ο οδηγός στα αγγλικά: Τι ώρα πετάτε αύριο; (σ.σ. στην λιβανέζικη αποστολή) και πετάγεται το κορίτσι και λέει στα αγγλικά: «9 το πρωί»

(by Γεωργία Ζαβιτσάνου)


Εχει πάει η Εθνική στην Αυστρία για ένα pro tour και ο coach Βατσα λέει στα παιδιά... Τέσσερις να έρθετε για προπόνηση... Και ρωτάει το ταλέντο μας: Coach ώρα Ελλάδας ή Αυστρίας;
(by Γιώργος Κωσταντινόπουλος)

Τέλος θα θέλαμε να κάνουμε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στο... κομμάτι που λέγεται Παναγιώτης Σιφωνιός!!! Αυτά που έχει πει απλά δεν υπάρχουν και μόνο αν τον ζήσεις καθημερινά θα καταλάβεις το πόσες ατάκες πετάει στο δευτερόλεπτο!! Παναγιώτη θα κάνω ξεχωριστό κεφάλαιο για σένα ή θα γράψω βιβλίο!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου