Πρωτάθλημα Α΄ Αττικής Ανδρών (9η και 10η αγωνιστική)

Κορίτσια ο... Αντ. Γεωργιάδης!
Χαίρετε και καλό χειμώνα σε όλους!
Μαζί με τα κρύα, έρχεται και το κλείσιμο του πρώτου γύρου στα τοπικά πρωταθλήματα, όπως και η αρχή του δευτέρου.
Με μια πρώτη ματιά παρατηρούμε ότι λείπει το πολύ μεγάλο ντέρμπι αυτό το διήμερο, ωστόσο δε θα στερηθούμε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις:







Σάββατο 14-12-2013


Αρης 06 - Ανθούπολη
Οι νεαροί μνηστήρες της δέυτερης θέσης δεν θα αφήσουν χαμένη την ευκαιρία για μια ακόμα νίκη εντός έδρας.

Κηφισιά - ΑΦΟΑΝ
Οι μικροί της Κηφισιάς αναμένεται να πάρουν την πολυπόθητη νίκη στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ν. Ιωνία - Διόνυσος
Ίσως το πιο αμφίρροπο παιχνίδι του διημέρου. Αν ο Δρούγας δεν καταφέρει να βγάλει 3 νίκες, τότε οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγάλη τύχη να πάρουν τη νίκη. Επίσης κλειδί θα αποτελέσει τυχόν συμμετοχή του ικανότατου αμυντικού της Ν. Ιωνίας

Παλάσκας - Αμοργός
Κι εδώ έχουμε παρόμοιο σκηνικό με το προηγούμενο παιχνίδι. Αν ο Μιράμπογλου δεν καταφέρει να βγάλει 3, τότε ο Παλάσκας δεν έχει ελπίδες. Σε κάθε περίπτωση η Αμοργός παραμένει πιο πλήρης ομάδα και φαβορί για τη νίκη.

Αγ. Βαρβάρα - Ελληνικό
Εύκολο πρωινό, ξεκούραστο και χωρίς άγχος για την Αγ. Βαρβάρα :) Παρόντος του μεγάλου Γ. Κορδούτη, αν αποφύγουμε το 0-4 θα είμαστε ευχαριστημένοι.


Κυριακή 15-12-2013


Ανθούπολη - Ελληνικό
Νίκες που θα την βγάλουν από τη χαμηλή βαθμολογική της θέση αναζητά η Ανθούπολη, αλλά το πρόγραμμα δεν την ευνοεί αυτό το ΣΚ.. Θα χρειαστεί τουλάχιστον 6 νίκες στα τελευταία 8 παιχνίδια για να έχει κάποιες ελπίδες παραμονής.

Αγ. Βαρβάρα - Αμοργός
Την επική νίκη του πρώτου γύρου θα προσπαθήσει να επαναλάβει η Αγ. Βαρβάρα, αλλά είναι σχεδόν απίθανο να νικήσει 2η φορά μια εμφανώς καλύτερη ομάδα όπως η Αμοργός.

Παλάσκας - Διόνυσος
Δυνατός στην έδρα του ο Παλάσκας, αλλά και πάλι δεν είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Κλειδί θα είναι η αναμέτρηση Μιράμπογλου - Ασημακόπουλος

Ν. Ιωνία - ΑΦΟΑΝ
Εύκολη μέρα περιμένει τους γηπεδούχους απεναντι στον ουραγό ΑΦΟΑΝ

Κηφισιά - Άρης 06
Δεν θα έχει προβλήματα ο Άρης σε αυτό το παιχνίδι.

Καλό πινγκπονιστικό ΣΚ σε όλους και περισσότερα από Δευτέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου