Λίγες μέρες έμειναν για να ολοκληρωθεί ο μεγάλος διαγωνισμός!!!!

O Αγιος... Γιώργος, μας κάνει δώρα
μέσω του greektabletennis!!
H ώρα του μεγάλου διαγωνισμού πλησιάζει και όπως είναι φυσικό, όλοι πρέπει να ψάξετε και να βρείτε την απάντηση αν θέλετε να κερδίσετε ένα από τα δύο μεγάλα δώρα που προσφέρει το greektabletennis! O Αγιος Βασίλης (σ.σ. όπως βλέπετε και στην φωτό) Γιώργος Πετρόχειλος και η εταιρία του GPsports θα δώσει σε έναν τυχερό μία φόρμα ΤΙΒΗΑR! Ο δεύτερος μεγάλος νικητής,  θα κερδίσει μία ώρα προπόνηση με τον Ντάνιελ Τσιόκα! Οπως καταλαβαίνετε ο διαγωνισμός, είναι... ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, γι αυτό απαντήστε σωστά!!!!




Ο Γιώργος Πετρόχειλος, λοιπόν, αναλαμβάνει χρέη Αγιου Βασίλη, και μέσω του greektabletennis προσφέρει ένα ωραίο και ζεστό δώρο! Ενας τυχερός θα κερδίσει μία φόρμα TIBHAR! Την φόρμα θα μπορέσει να την προμηθευτεί από το κατάστημα του Πετρόχειλου GPsports στον Πειραιά.

Το δεύτερο μεγάλο δώρο του διαγωνισμού του greektabletennis έγινε σήμερα γνωστό και θα είναι μία προπόνηση διάρκειας μίας ώρας με τον Ντάνιελ Τσιόκα!!!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ θα έχουμε δύο μεγάλους τυχερούς γι αυτό προσπαθήστε να βρείτε την απάντηση...

Η ερώτηση του διαγωνισμού!!
Τσιόκα, Μέντες και Ρηνιώτης!
Σε ποια ομάδα ήταν ξανά
συμπαίκτες οι δύο πρώτοι;

Για να μπείτε στον διαγωνισμό θα πρέπει να απαντήσετε σωστά στην ερώτηση: Σε ποια ομάδα της Πορτογαλίας είχε παίξει ο Ντάνιελ Τσιόκα και μάλιστα ήταν συμπαίκτης και τότε με τον Ενιο Μέντες;

Οι απαντήσεις σας θα στέλνονται έως τις 20 Δεκεμβρίου στο e-mail: pigassos3@gmail.com.

Την κλήρωση θα την κάνει ο μεγάλος... Ντάνιελ στην Α1 το Σάββατο!!!

Ευχαριστούμε ΘΕΡΜΑ τον Γιώργο Πετρόχειλο και τον Ντάνιελ Τσιόκα για την προσφορά τους!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου