Προγνωστικά και αναλύσεις για τους αγώνες της Α2 Ανδρών!!!

Ο Ξουρίδας (το παλτό μας!!!)
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο μπορεί να μην έχει Α1 (σ.σ. το ξέρουν όλοι εκτός από τον Γιώργο Σοφίλλα!!!), αλλά έχει Α2 το μενού κι όπως είναι φυσιολογικό τα παιχνίδια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον!!!




Αναλυτικά τα παιχνίδια: 

Γυμνάσιο - Λουτράκι 1

Εύκολα ξεκινάει το... διήμερο για το Γυμνάσιο και για το Λουτράκι. Οι πρώτοι θα κερδίσουν σχετικά εύκολα, ενώ οι δεύτεροι θα χάσουν εύκολα! Οπως και να έχει είναι ένα παιχνίδι που δεν θα μας τραβήξει το ενδιαφέρον, παρά το γεγονός ότι αγαπάμε και στηρίζουμε την ομάδα του Λουτρακίου με τους συμπαθέστατους Ράπτη, Ξουρίδα και τον... ομότριχο Σταμνίδη!!!

Μπορεί την υπέρβαση η Βόχα!!

Η ομάδα της Κορίνθου μπορεί να κάνει την έκπληξη, αν παίξει ο Λούμπο και να κερδίσει. Αν δεν κατέβει ο Σγουρομάλλης, τότε θεωρείται δεδομένο ότι η Βόχα θα πάρει το παιχνίδι, αν έρθει στην Αθήνα όμως το κοπέλι, τότε σίγουρα θα χάσουν!

Αγριες διαθέσεις για το Σ/Κ
έχει ο Λιάσκος!!!
Αρης Νικαίας - Ελευσίνα 1

Ο Αρης Νικαίας είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Είναι τόσο σίγουρο το αποτέλεσμα που ακόμα και να μην κατέβουν θα κερδίσουν!! Η ουραγός Ελευσίνα δεν μπορεί να απειλήσει, αλλά θα αξίζει να δούμε το παιχνίδι του Λιάσκου με τον Μιχαηλίδη! Συνήθως κάνουν ωραία ματς και φυσικά στηρίζουμε το πουλέν μας!!! (Σ.σ. κ. Στέλιο είδατε τι καλά λόγια έγραψα για την ομάδα σας!!!!)


ΠΚΔΤ - ΔΑΟ Ταύρου 1

Εμφύλιος πόλεμος! Οι δύο ομάδες του Ταύρου θα κονταροχτυπηθούν με στόχο τη νίκη. Αν παίξει ο Κιούφης τότε το ΠΚΔΤ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει μεγάλο ντέρμπι!

Μελίσσια - Πρόοδος 2

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής! Οι δύο, θεωρητικά, καλύτερες ομάδες στην κατηγορία θα μονομαχήσουν με στόχο την άνοδο στην Α1! Η Πρόοδος με τους Αγγελάκη, Αντωνιάδη και Κούνουπα αν κερδίσει τους Αμερικάνο, Παπαδημητρίου και Σφακιανάκη θα έχει εξασφαλίσει, σχεδόν μαθηματικά, τα μπαράζ για την Α1, αλλά θα είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την απευθείας άνοδο! Από την άλλη οι Πόντιοι έχουν κάνει ήδη δύο ήττες και δεν τους παίρνει και τρίτη αν θέλουν το πρωτάθλημα!

Λουτράκι - Πρόοδος 1

Χωρίς να συναντήσει προβλήματα η Πρόοδος θα κερδίσει το Λουτράκι. Οι πρωτοπόροι δύσκολα θα χάσουν, αλλά και πάλι στηρίζουμε το Λουτράκι...

ΔΑΟ Ταύρου - Μελίσσια 2

Τα μικρά του Ταύρου θα αντιμετωπίσουν τα Μελίσσια, όμως πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των έμπειρων παικτών.

Ελευσίνα - ΠΚΔΤ 2

Εύκολο απόγευμα θα έχει και ο ΠΚΔΤ. Η ουραγός Ελευσίνα δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από καμία ατομική νίκη, καθώς οι 4 δεν βγαίνουν ούτε με αίτηση!!

Μπορεί ο Αρης;

Το ντέρμπι κορυφής δεν είναι μόνο τα Μελίσσια - Πρόοδος, αλλά και η αναμέτρηση που θα δώσει η ομάδα του Αρη! Θα μπορέσει να κάνει ακόμη μία υπέρβαση φέτος και να κερδίσει το παιχνίδι; Οπως και να έχει είναι από κάτω, αλλά φέτος, όλους τους έχει ξαφνιάσει ο Αρης...

Γυμνάσιο - Βόχα 1

Το Ξανθό... αγόρι
(Υ.Γ. ωραία κίνηση!!!)
Το Γυμνάσιο είναι πιο... ομάδα και θα το δείξει λογικά στο γήπεδο. Οι μικροί της Κορίνθου λογικά δεν θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν κόντρα στους τυπικά γηπεδούχους και εύκολα ή δύσκολα θα χάσουν!

Βόχα - Λουτράκι 1

Αυτό το παιχνίδι η Βόχα θέλει να το πάρει πάση θυσία για να σωθεί! Το ίδιο θέλει, βέβαια και το Λουτράκι, αλλά δύσκολα να τα καταφέρει! Λογικά θα δούμε ξανά τον Λούμπο να παίζει και η ομάδα της Κορίνθου θα πάρει εύκολα ή δύσκολα τη νίκη!

Αρης Νικαίας - Γυμνάσιο 2

Ο Βασίλης Κανναβός θα είναι το βαρόμετρο του Γυμνασίου και λογικά θα πετύχει δύο νίκες. ΑΝ το καταφέρει αυτό τότε το Γυμνάσιο έχει προβάδισμα. Σε αντίθετη περίπτωση η πλάστιγγα γέρνει για τον Αρη. Δύσκολο και απρόβλεπτο παιχνίδι. Η κλήρωση και το διπλό θα κρίνουν την έκβαση του αγώνα!

Με Κιούφη θα κερδίσει το ΠΚΔΤ

Ωραίο παιχνίδι και κόντρα από τα παλιά ανάμεσα σε Κιούφη και Σγουρομάλλη αναμένεται να δούμε σε αυτό το ματς! Αν παίξει ο εορτάζοντας σήμερα (ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΠΥΡΟ!!) Κιούφης τότε το ΠΚΔΤ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Μελίσσια - Ελευσίνα 1

Εύκολο ματς για τα Μελίσσια που δεν θα δυσκολευτούν να κερδίσουν την Ελευσίνα.

Πρόοδος - ΔΑΟ Ταύρου 1

Δύσκολο παιχνίδι και περιμένουμε να δούμε τον Σταματούρο πως θα τα πάει με Αγγελάκη - Αντωνιάδη. Οπως και να έχει όμως η Πρόοδος είναι το μεγάλο φαβορί και θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα τον Ταύρο!

2 σχόλια:

  1. GIA VOITHEIA STIS PROGNOSEIS OS PROS TIN OMADA POU DEN ANAGRAFETAI <> KAI DEN GNORIZO TON LOGO. EINAI OTI DEN THA KATEVEI ME SGOUROMALI KAI TSEGGENE(LOGO APOUSIAS STO EXOTERIKO) OPOTE TA PRAGMATA GIA TOUS ANTIPALOUS EINAI POIO EYKOLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν κατέβει ο Σγουρομάλλης θα κάνουν τρεις ήττες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή