Τίτλοι τέλους για το... greektabletennis!!!

Πόσο απέχει μία ιδέα, από το να γίνει πραγματικότητα; Πόσο απέχει το όνειρο να το υλοποιήσεις και να δεις αυτό που φανταζόσουν, όχι απλά να πετυχαίνει, αλλά να το αγκαλιάζουν οι συμπαίκτες, συναθλητές και οι φίλοι σου στο άθλημα που αγαπάς; Το greektabletennis ξεκίνησε από μία τρελή ιδέα της στιγμής κι έφτασε να έχει 100.000 επισκέψεις μέχρι σήμερα! Ομως όλα τα καλά τελειώνουν και το greektabletennis από σήμερα θα μπαίνει σταδιακά στο... χρονοντούλαπο της ιστορίας!!!




Πως ξεκίνησε η... ιδέα!!!

Ολα ξεκίνησαν ένα πρωινό όταν μιλούσα με τον Κώστα τον Χατζηλυγερούδη και του εξηγούσα ότι θέλω να φτιάξω ένα μπλογκ για τον Εσπερο, καθώς δεν υπήρχε η ενημέρωση για τα παιχνίδια μας. Στην συζήτησή μας ο Κωστής μου είπε "γιατί δεν φτιάχνεις ένα σάιτ για το ελληνικό πινγκ πονγκ; Να παρουσιάζεις τα νέα και από τις μικρές κατηγορίες που δεν είχαν ανάλογη προβολή;" Το είχαμε συζητήσει και παλαιότερα, αλλά αυτή ήταν η καταλληλότερη στιγμή! Χωρίς να το σκεφτώ είπα αμέσως το... ναι κι έτσι δημιουργήθηκε το μπλογκ που όλοι αγαπήσαμε!!!

Η ανταπόκριση

Το ξεκίνημα του greektabletennis συνδυάστηκε με τον άθλο της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οι διεθνείς μας ήταν ήδη στην Αυστρία, όταν άρχιζαν να διαβάζουν τα κείμενα μας και να γελάνε με τους τίτλους μας και με αυτά που γράφαμε. Δεν μπορώ να ξεχάσω την ατάκα του Γκιώνη: "προσπαθούσαμε να δούμε ποιος τα γράφει όλα αυτά, αλλά μόλις είδα να με αποκαλείς μουράκλα, σκέφτηκα ότι η ο Μάκρας είναι ή ο Λάκατας".
Η ανταπόκριση ήταν τόσο μεγάλη που έφτανε μέχρι και τις 2.000 επισκέψεις την ημέρα! Σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις ζήτησα... συμπαίκτες για το... γράψιμο προσφέρθηκαν πάρα πολλοί! Ο Χαριδάκος ο... αδερφός μου ήταν ο πρώτος και ανέλαβε την Α Αττικής Ανδρών. Ο Νικολακάκης μας μετέδωσε τα νέα από την Θράκη και στην συνέχεια βοηθούσε και ο Λεωνίδας Ζαρειφίδης! Ο Τάσος Αγιάνογλου μας έδωσε κάποια αποτελέσματα από τον όμορφο Βόλο, ενώ η βοήθεια ήρθε και από την μαρτυρική Κύπρο, καθώς ο Πόλυς Τζιάμπος μας έστειλε συνεντεύξεις, αλλά και χαρούμενα βιντεάκια που φυσικά ανεβάσαμε!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ (σ.σ. το γράφω με κεφαλαία γιατί τον ξέχασα και μου έκανε παράπονα) ο Αντώνης Μαλινάκης, που ήταν ο επιστημονικός συνεργάτης!!!
Υπήρχαν, βέβαια και οι προστριβές, οι αντιπαραθέσεις αλλά περασμένα ξεχασμένα (σ.σ. τουλάχιστον από την μεριά μου).
Δεν σας κρύβω ότι με στεναχώρησε το γεγονός ότι από τις γυναίκες δεν υπήρχε σχεδόν ΚΑΜΙΑ ανταπόκριση, με αποτέλεσμα να μην έχουμε καθόλου νέα από τα πρωταθλήματα τους...

Τίτλοι τέλους

Τo greektabletennis θα... υπολειτουργεί μέχρι τα μπαράζ! Θα βάλουμε φυσικά οποιαδήποτε νέα υπάρξουν (σ.σ. παγκόσμιο Κύπελλο, τελικές φάσεις, μπαράζ), αλλά και θα βάλουμε και νέα για τις... μεταγραφές! Δηλαδή αν μία ομάδα ζητάει παίκτες κ.λ.π, αλλά αργά και σταθερά θα... τελειώνει το όνειρο του μπλογκ!
Από εκεί και πέρα, όμως, ο λόγος που κλείνουμε δεν είναι επειδή βαρεθήκαμε, αλλά επειδή θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω! Δεν θα σας το αποκαλύψω τώρα, αλλά θα σας κρατήσω σε αγωνία!!! Να είστε σίγουροι, πάντως, ότι του χρόνου θα είμαστε κοντά σας! Ισως από άλλο μέσο, από άλλη διεύθυνση, αλλά θα είμαστε οι ίδιοι και καλύτεροι!!!

Ενα ευχαριστώ δεν φτάνει

Πραγματικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου για την ανταπόκριση που δείξατε! Για τα καλά σας λόγια, για την στήριξη σας (σ.σ. κυρίως ηθική) και να είστε σίγουροι ότι εσείς μου δώσατε την... δύναμη, την έμπνευση και την διάθεση να προσπαθήσω για το κάτι παραπάνω με σκοπό την καλύτερη, πιο ποιοτική, αλλά και πιο επίσημη ενημέρωση του αθλήματος που όλοι αγαπάμε!!!

Χίλια ευχαριστώ

Νίκος Λάκατας

2 σχόλια:

  1. ευχαριστούμε για όλα,ολους οσους βοηθησαν σε αυτην την προσπαθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια ρε Νίκο για την αξιόλογη προσπάθεια η οποία κατέληξε σε πετυχημένο έργο!! Περιμένουμε τις εξελίξεις...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή