Μεγάλες μάχες σε... αδιάφορο Σ/Κ!!

Ο Αϊβαλιώτης!
Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά με πολλές ωραίες αναμετρήσεις θα διεξαχθεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Β' Εθνικής Ανδρών Αττικής. Μπορεί οι ομάδες που θα πάνε στα μπαράζ και αυτές που θα πέσουν να είναι γνωστές, αλλά δεν παύει οι ομάδες να θέλουν τη νίκη για λόγους γοήτρου.





Ζωγράφου - Παναθηναϊκός 2

Ο Παναθηναϊκός δεν θα δυσκολευτεί να κερδίσει τον ουραγό Ζωγράφου και λογικά δεν θα χάσει ούτε παιχνίδι.

Μαγκουφάνα - Κάντζα 1

Οι δύο ομάδες είχαν δώσει εναν επικό αγώνα στο πρώτο ματς, όπου είχε επιβληθεί η Μαγκουφάνα με 4-3. Τώρα, όμως, για την ομάδα της Πεύκης τα πράγματα αναμένονται πιο εύκολα, καθώς (σ.σ. εκτός απροόπτου) δεν θα παίξει ο Μαδέσης για να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Σταμέλλος.

Καρέας - Εσπερος 2

Ο Καρέας θα αγωνιστεί χωρίς τον Παπαβασιλείου και έχει σαν βασικό στόχο να προετοιμαστεί καλύτερα ενόψει της τελικής φάσης των εφήβων και παίδων. Ο Εσπερος θα αγωνιστεί με την συνηθισμένη (σ.σ. αποτυχημένη) τριάδα, αλλά αναμένεται να το παλέψουν σκληρά για να αποχαιρετήσουν την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι.

ΑΕΚ - Αγία Βαρβάρα 1

Εύκολο Σάββατο αναμένεται να έχει η ΑΕΚ η οποία εύκολα ή δύσκολα θα επιβληθεί της Αγίας Βαρβάρας.

Φιλονίκης - Αετοί Πόλης 2

Χωρίς τον Γιάννη Βλοτινό στην σύνθεσή τους οι Αετοί θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον Φιλονίκη. Αναμένεται μεγάλο ντέρμπι, αλλά έχει μικρό προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι!

Παναθηναϊκός - Φιλονίκης 1

Με το μυαλό στα... μπαράζ ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την τελευταία αγωνιστική τον Φιλονίκη. Δύσκολο παιχνίδι, αλλά οι "πράσινοι" θα επιβληθούν εύκολα ή δύσκολα.

Αετοί Πόλης - ΑΕΚ 2

Ούτε σε αυτό το παιχνίδι αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Βλοτινός, ο οποίος θέλει να προετοιμάσει τους παίκτες του για τα μπαράζ! Χωρίς τον Βλο η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο, αλλά όλα είναι ανοιχτά!

Αγία Βαρβάρα - Καρέας 2

Ο Καρέας με τους μικρούς θα κερδίσει την Αγία Βαρβάρα. Η ομάδα του Γεβόν θα χρησιμοποιήσει και σ' αυτό το παιχνίδι τον Αθανασόπουλο.

Εσπερος - Μαγκουφάνα 2

Καλύτερη ομάδα η Μαγκουφάνα δεν θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα από τον Εσπερο. Το μόνο που περιμένουμε να δούμε είναι αν η ομάδα της Καλλιθέας θα αντισταθεί ή θα πέσει αμαχητί, όπως στον πρώτο γύρο.

Κάντζα - Ζωγράφου 1

Αυτό το ματς αξίζει όσο τίποτα άλλο! Ο λόγος; Μα φυσικά η αναμέτρηση του Γιαννακούρη με τον Γαβριήλ. Στον πρώτο γύρο, ο Γαβριήλ είχε εκμεταλλευτεί τον τραυματισμό του Γιαννακούρη, αλλά ο αθλητής του Ζωγράφου δεν είχε δικαιολογίες για την νέα του ήττα στο Βετεράνων που έγινε στην Πάτρα και μάλιστα με 3-0!! Οπως και να έχει αν βρεθείτε στις γύρω περιοχές πάρτε και ωτασπίδες γιατί αυτοί φωνάζουν περισσότερο κι από τον... Βλαχάκη!!! Για την ιστορία θα κερδίσει η Κάντζα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου