Φουλ αγωνιστική δράση στην Γαλλία!

Δύο νίκες πέτυχε ο Ρηνιώτης
Εξι Έλληνες διεθνείς έδωσαν το "παρών" στις αναμετρήσεις της PRO A και PRO B της Γαλλίας για τους συλλόγους τους, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά, καθώς σε 11 παιχνίδια που έπαιξαν, μέτρησαν 7 νίκες και 4 ήττες. Τραυματίστηκε κι εγκατέλειψε ο Γκιώνης. Ντεμπούτο για Μάκρα στην PRO B.


Στην PRO A ο Καλλίνικος Κρεάνγκα ήταν ο μοναδικός που σημείωσε νίκη. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ενεμπόν με την Σαρτρ έχασε αρχικά από τον Γκάρντος 3-0 και στο δεύτερο ματς κέρδισε τον Γκέρελ με το ίδιο σκορ. Η ομάδα του, όμως έχασε 4-2.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης δεν μπόρεσε να προσφέρει με βάση των δυνατοτήτων του, καθώς ένας έντονος πόνος στην ωμοπλάτη δεν τον άφησε να παίξει. Γι αυτό τον λόγο και γνώρισε δύο ήττες. Αρχικά έχασε από τον Γουανγ Γιαν Γιουν με 3-1 και εν συνεχεία με 3-0 από τον Πορτογάλο Φρέιτας. Μάλιστα το τελευταίο σετ το παράτησε.

Ο Φραγκούλης πήρε ξανά συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία, αλλά γνώρισε δύο ήττες. Αρχικά έχασε 3-0 από τον Αλεξάντερ Ρομπινό (σ.σ. το τελευταίο σετ στην παράταση) και με το ίδιο σκορ από τον Λε Γκουέν.

Στην PRO B μόνο ο Τάσος Ρηνιώτης έφυγε με το... κεφάλι ψηλά γνωρίζοντας μόνο νίκες. Αρχικά κέρδισε τον Πιετραπάολι με 3-1 και στο τελευταίο ματς έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, καθώς επιβλήθημε με 3-1 του Καλούς.

Τέλος, ο Λευτέρης Μάκρας έκανε ντεμπούτο στην PRO B και μάλλον η προσπάθειά του κρίνεται θετική! Εχασε από τον Τόσιτς 3-0, αλλά τα δύο σετ να χάνονται με οριακή διαφορά, ενώ και στο άλλο είχε προηγηθεί με 5-2. Ο συμπαίκτης του Λαγογιάννης απέδειξε ότι απλά δεν μπορεί να χάσει με άμυνα!! Επαιξε με τον Πατάντιους και επιβλήθηκε με 3-0 και αν εξαιρέσεις το δεύτερο σετ που κρίθηκε στην παράταση τα άλλα ήταν σχετικά... εύκολα!. Στο δεύτερο παιχνίδι του ο "Λάγο" έχασε από τον Τόσιτς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου