Ά Αττικής Ανδρών (17η και 18η Αγωνιστική)

Καλησπέρα σε όλες και όλους τους φίλους του αθλήματος. Αυτό το ΣΚ πέφτει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος με συναρπαστικές μάχες που θα κρίνουν στο νήμα την ομάδα που θα καταλάβει την 4η προνομιούχο (πιθανότατα) θέση, καθώς και την ομάδα που θα αποφύγει την 8η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό! Υποψήφιες για άνοδο είναι οι ομάδες του Διονύσου και της Αμοργού με ρυθμίστρια τη Ν. Ιωνία που παίζει και με τις 2!! Στην άλλη άκρη του νήματος βρίσκουμε τον Παλάσκα και την Ανθούπολη με ρυθμίστρια την Αγ. Βαρβάρα η οποία αφού αντιμετώπισε τη μια ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική, τώρα θα τεθεί απέναντι στην άλλη! Αν συνυπολογίσουμε ότι αυτές οι 2 ομάδες παίζουν επίσης με Ελληνικό και Άρη 06 έχουμε το εξής μοναδικό αποτέλεσμα: Και οι 8 ομάδες (εξαιρούμε τις 2 υποβιβασμένες) επηρέαζουν ΑΜΕΣΑ όχι μόνο την τελική κατάταξη, αλλά και την κατάληψη των θέσεων κλειδιά (4η και 7η). Λίγο ακόμα δηλαδή και θα πλησιάζαμε τα άπειρα σενάρια που υπάρχουν οσον αφορά στην πρόκριση και στην επόμενη φάση στην Euroleague για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, για τα οποία θα μπορούσε εύκολα να γραφτεί 10σέλιδη έκθεση.
Ας δούμε αναλυτικά το μενού:




Σάββατο 05/04/2014

Αγ. Βαρβάρα - Ανθούπολη
Το ντέρμπι των μικρομεσαίων είναι εδώ! Η Ανθούπολη θα τα δώσει όλα για τη νίκη παραμονής σε ένα παιχνίδι που δε χωράει προγνωστικά. Κομβικό σημείο θα είναι το στήσιμο των 2 ομάδων.

Παλάσκας - Ελληνικό
Καίγεται για νίκη ο Παλάσκας, αλλά θεωρούμε ότι δεν έχει πιθανότητες νίκης απέναντι στους πρωταθλητές.

Ν. Ιωνία - Αμοργός
Η μεταλλιούχος Ν. Ιωνία εφόσον παρουσιαστεί με τον Ντάβαρη ξεκούραστο και τον Τσακίρη σεληνιασμένο (θεωρούμε δεδόμένη την αρχηγική παρουσία του Δρούγα) δύσκολα θα χάσει από την Αμοργό. Η τελευταία πάντως παραμένει απρόβλεπτη ομάδα και αν παραταχθεί πλήρης είναι ικανή να διεκδικήσει τη νίκη άνοδο!

Κηφισιά - Διόνυσος
Σχετικά εύκολο μεσημέρι αναμένεται να περάσει ο Διόνυσος στη φιλόξενη έδρα της Κηφισιάς στον ωραίο χώρο της Ν. Φιλαδέλφειας.

Αρης 06 - ΑΦΟΑΝ
Οι δευτεραθλητές θα έχουν ένα ξέγνοιαστο απόγευμα απέναντι στην ουραγό ομάδα του Κορυδαλλού.


Κυριακή 06/04/2014

Ανθούπολη - Άρης 06
Ό,τι πιθανότητες της αναλογούν θα διεκδικήσει η γηπεδούχος ομάδα απέναντι στην σαφώς ποιοτικότερη ομάδα της Βούλας, αλλά αν οι φιλοξενούμενοι παραταχθούν πλήρεις είναι πρακτικά αδύνατο να χάσουν το παιχνίδι.

ΑΦΟΑΝ - Κηφισιά
Το ΑΦΟΑΝ αναμένεται να κλείσει χωρίς νίκη τη φετινή χρονιά. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους πιτσιρικάδες στην επόμενη σεζόν που ίσως τους δώσει χαρές από νίκες. Για την Κηφισιά, και παρά τον υποβιβασμό της ομάδας, μπορεί κανείς να σταθεί στην πολύ καλή χρονιά του ελπιδοφόρου νεαρού Κοκκινίδη και την επιστροφή του φαντάρου Παπάζογλου.

Διόνυσος - Ν. Ιωνία
Ένα αμφίρροπο παιχνίδι στην δροσερή έδρα των.. Βορείων! Η Ν. Ιωνία όμως έχει και πάλι τον πρώτο λόγο εφόσον αγωνιστεί πλήρης. Κλειδί ίσως αποδειχθεί το διπλό, όπου αν οι Ασημακόπουλος και Πάντζιος νικήσουν τους Δρούγα - Τσακίρη, τότε αυτομάτως ανεβάζουν πιθανότητες νίκης ανόδου.

Αμοργός - Παλάσκας
Κι εδώ υπάρχει φαβορί, αλλά θεωρούμε δεδομένο ότι ο Παλάσκας, προεξέχοντος του Μιράμπογλου, θα διεκδίκήσει μέχρι τέλους τη νίκη! Δεν αποκλείεται να έρθουν έτσι τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ΣΚ, ώστε η Αμοργός να παίζει εδώ την άνοδό της και ο Παλάσκας την παραμονή του!!

Ελληνικό - Αγ. Βαρβάρα
Αρχηγού παρόντος, οι πρωταθλητές αναμένεται να έχουν ένα εύκολο Κυριακάτικο πρωινό.

*Να σημειώσουμε ότι στο μεσοδιάστημα, έλαβαν χώρα οι εξ' αναβολής αγώνες του Διονύσου με τα εξής σκορ.
ΑΦΟΑΝ - Διόνυσος 0-4 και
Διόνυσος - Άρης 06 0-4 με σπουδαία νίκη του Σκυβαλάκη επί του Ασημακόπουλου και του Γενεράλη επί του Πάντζιου. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ως σπάνια είδηση ότι οι Παναγόπουλος-Αρβανίτης πήραν νίκη στο διπλό :)

Πλέον η πλήρης βαθμολογία πριν τους τελευταίους αγώνες είναι η εξής:

1)Ελληνικό....... 30 61-15
2)Άρης 06........ 29 58-22
- Ν. Ιωνία......... 29 55-31
4)Διόνυσος....... 25 43-44
5)Αμοργός....... 24 43-40
- Αγ. Βαρβάρα. 24 47-43
7)Παλάσκας..... 22 37-47
- Ανθούπολη.... 22 36-48
9)Κηφισιά.........19 23-53
10)ΑΦΟΑΝ.......16 4-64

Περισσότερα μετά την αυλαία των αγώνων και της σεζόν! Καλά σπιν σε όλους :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου