Χαμός στην ουρά της Α1!!

Μακρινή,αλλά όχι απίθανη η παραμονή
Για την ομάδα του Σοφίλλα
Οι τελευταίες τρεις αγωνιστικές της Α1 αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον για τρεις ομάδες! Ηράκλειο, Χανιά και Φιλία θέλουν να εξασφαλίσουν το... μοναδικό εισιτήριο της παραμονής, ενώ οι άλλες δύο θα δώσουν αγώνες μπαράζ!







Η Βαθμολογία

Η Φιλία Ορεστιάδας έχει τον πρώτο λόγο για την απευθείας παραμονή και κρατάει την τύχη στα χέρια της! Από εκεί και πέρα τα Χανιά έχουν το πιο δύσκολο έργο. Η βαθμολογία είναι ως εξής: Η Ορεστιάδα έχει 19 βαθμούς, το Ηράκλειο 18 και τα Χανιά 17!

Οι ισοβαθμίες

Σε περίπτωση που ισοβαθμήσουν Φιλία και Ηράκλειο τότε η ομάδα της Ορεστιάδας έχει πλεονέκτημα, καθώς στον πρώτο γύρο έχασε 4-1, αλλά στον δεύτερο έκανε επική ανατροπή κι επιβλήθηκε με 4-0!!
Οσον αφορά τις άλλες περιπτώσεις η Ορεστιάδα έχει προβάδισμα, καθώς είχε επιβληθεί των Χανίων με 4-1 στον πρώτο γύρο και παίζουν αυτό το Σ/Κ αντίπαλοι. Στο παιχνίδι Χανιά - Ηράκλειο τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα, καθώς το πρώτο ματς είχε λήξει 4-3 υπέρ της ομάδας του Μαδέση, ενώ το δεύτερο το παίζουν αυτό την Κυριακή.

Τα σενάρια

Για να εξασφαλίσει την παραμονή η Ορεστιάδα χρειάζεται τουλάχιστον μία νίκη και με συνδυασμό μίας ήττας του Ηρακλείου. Σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε ισοβαθμία που ευνοείται η Φιλία. Η ακριτική ομάδα αντιμετωπίζει  την Πεύκη, τα Χανιά και το Πέρα. Επομένως το παιχνίδι με τα Χανιά μοιάζει σαν τελικός, καθώς αποκλείεται να κερδίσει το Πέρα και στο ματς με την Πεύκη είναι αουτσάιντερ. Και ουσιαστικά ζητάει μία ήττα του Ηρακλείου.

Για το Ηράκλειο τα πράγματα είναι πιο πολυσύνθετα. Αυτό το Σ/Κ έχει να αντιμετωπίσει την ουραγό Παγώνα, τα Χανιά και την Πεύκη. Για να αποφύγει τα μπαράζ χρειάζεται τρεις νίκες (σ.σ. στον πρώτο γύρο είχε χάσει από Πεύκη 4-1) ή να πετύχει δύο νίκες και να κάνει μόνο ήττες η Ορεστιάδα. Θεωρείται δεδομένη η νίκη επί της Παγώνα και ουσιαστικά θα δώσει δύο δύσκολα παιχνίδια με Πεύκη και Χανιά για τη σωτηρία. Με Πεύκη είχε χάσει στον πρώτο γύρο με 4-1.

Για τα Χανιά τα πράγματα είναι πιο δύσκολα από όλους! Για να αποφύγουν τα μπαράζ χρειάζονται τρεις νίκες με Ταταύλα, Ορεστιάδα και Ηράκλειο και ταυτόχρονα οι δύο τελευταίες ομάδες να χάσουν από την Πεύκη, που ούτως ή άλλως είναι το φαβορί. Σε οποιοδήποτε άλλο σενάριο πέφτουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου