Μην δούμε ούτε ένα κεφάλι σκυμμένο!!!

Καλά τα έλεγε ο Οσιμ για την μπάλα... Μα πόσο δίκαιο είχε; Να προηγείσαι 2-0 και τελικά να χάνεις με 3-2 από την Ουγγαρία είναι κάτι παραπάνω από άδικο. Είναι αμαρτία από τον Θεό. Αλλά έτσι είναι ο πρωταθλητισμός έχεις τις καλές του έχει και τις κακές του. Κι επειδή σαν Έλληνας ξεχνάμε εύκολα (σ.σ. ευτυχώς όχι όλοι), ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΣΚΥΜΜΕΝΟ.
Η Εθνική έκανε το καλύτερο ξεκίνημα προηγήθηκε με 2-0 και όλοι πίστεψαν ότι το παιχνίδι θα τελειώσει, καθώς ο Γκιώνης θα κέρδιζε τον Πατάντιους. Ομως ήρθε η έκπληξη και οι τρεις συνεχόμενες ήττες μας έριξαν στο καναβάτσο.

Ε και; Χάσαμε από την Ουγγαρία που έπαιξαν σαν τα... σκυλιά για να κερδίσουν τους δευτεραθλητές Ευρώπης και την ομάδα που κέρδισε την Ιαπωνία.

Η ουσία μάγκες είναι μία. Εσείς μας κάνατε υπερήφανους και θα μας ξανακάνετε... Εσεις μας δώσατε χαρά να ασχοληθούμε πιο... παθιασμένα με το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ποιοι ήταν αυτοί που μας έκαναν να ονειρευτούμε την πρώτη θέση; ΕΣΕΙΣ και μόνο εσείς. Γι αυτό ξεχάστε το παιχνίδι αυτό δεν έγινε κάτι. Πάλι μέσα στους στόχους είμαστε. Η Πορτογαλία κέρδισε την Γαλλία, επομένως αν κερδίσουμε την Ρουμανία και την Γαλλία είμαστε στην πρώτη τριάδα. Αυτός δεν ήταν ο στόχος μας;

Αν πάλι κάνετε το θαύμα σας και τους κερδίσουμε όλους τότε πάλι πρώτοι βγαίνουμε.

Αλλά το λέω και θα το ξαναπώ... Δεν είναι λόγια, είναι γεγονότα. Ο άθλος σας δεν είναι ότι έχετε βγει δεύτεροι στην Ευρώπη, ούτε ότι κερδίσατε την Ιαπωνία. Ο άθλος σας είναι ότι όλη η Ελλάδα βρίζει δυο μέρες την ittf γιατί δεν έχουμε το Live scoring. Αυτός είναι ο άθλος γιατί έχετε κάνει όλο τον κόσμο να διψάει, να αγωνιά, να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα να μάθει τα αποτελέσματα σας.

Γι αυτό και μόνο σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και είμαστε σίγουροι ότι θα τα δώσετε όλα για την συνέχεια... Οπως και να έχει μας κάνατε σε ακόμη μία διοργάνωση υπερήφανους (σ.σ. και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή), επομένως παίξτε για την ομάδα και την πάρτη σας και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Για μία ακόμη φορά ένα μεγάλο μπράβο κι ένα ευχαριστώ στους: Γκιώνη, Κρεάνγκα, Παπαγεωργίου. Λαγογιάννη, Ρηνιώτη και Βατσακλή για τα όσα έχει πετύχει αυτή η ομάδα...

Νίκος Λάκατας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου