Εγινε η κλήρωση για το Ελλάδα-Ουγγαρία!!!

Σε λίγη ώρα ξεκινάει το παιχνίδι της Ελλάδαρας μας με την Ουγγαρία και πραγματοποιήθηκε η κλήρωση. Ο Κώστας Βατσακλής χρησιμοποίησε τον Λαγογιάννη, όπως αναμενόταν, αλλά οι τυπικά φιλοξενούμενοι έκαναν την έκπληξη και έβαλαν τρίτο παίκτη τον Κοσίμπα. Διαβάστε το head to head




Το στήσιμο είναι το Α και το Ω και οι δύο ομοσπονδιακοί προπονητές έκαναν τις ντρίμπλες τους σε ένα ματς που θυμίζει σκακιέρα. Ο Ούγγρος χρησιμοποίησε πρώτο παίκτη τον αμυντικό Πατάντιους, ενώ δεύτερο τον Γιάκαμπ (σ.σ. έπεσε πάνω σε Γκιώνη και Κρεάνγκα), ενώ τρίτος είναι ο Κοσίμπα που θα παίξει με Λαγογιάννη.

Επί της ουσίας ο Ούγγρος ρισκάρει πολύ, καθώς λογικά ο Πατάντιους θα κάνει δύο ήττες κι ευελπιστεί ότι ο Γιάκαμπ θα κάνει δύο νίκες και μια συνδυασμό της νίκης του Κοσίμπα επί του Λαγογιάννη να πάρει η Ουγγαρία τη νίκη.

HEAD TO HEAD

Γκιώνης - Γιάκαμπ 2-1

Πραγματικά ροντέο γίνεται όταν παίζουν αυτοί οι δύο. Σε διεθνής αναμετρήσεις έχουν παίξει τρεις φορές κι ο Γκιώνης έχει κερδίσει τις 2. Παράλληλα έχουν παίξει και σε διεθνή επίπεδο πολλές φορές, αλλά η διεθνής ομοσπονδία δεν έχει καταγεγραμμένα τα αποτελέσματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα παιχνίδια είναι πάντα αμφίρροπα!

Κρεάνγκα - Πατάντιους 

Πρώτη φορά βρίσκονται αντίπαλοι οι δύο αθλητές σε διοργάνωση υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας ομοσπονδίας. Ο Καλίν πάντως που παίζει καλά με άμυνα είναι σαφώς σε πλεονεκτική θέση.

Λαγογιάννης - Κοσίμπα

Ο Λαγογιάννης δεν έχει ξαναπαίξει με τον Κοσίμπα, αλλά σίγουρα είναι το αουτσάιντερ. Ο "Λάγο" μπήκε αντί του Παπαγεωργίου για να πετύχει τον Πατάντιους και από την στιγμή που δεν τον πέτυχε τότε είναι το αουτσάιντερ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου