Ιαπωνία - Ελλάδα 2-3


ΝΙΚΗΣΑΜΕ!!! Ο Κρεάνγκα έκανε αυτό που χρειαζόταν και νίκησε με 3-0 τον Κισικάουα!!!!

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο (ή συγχαρητήρια όπως θα έλεγε η Τζο :P ) στα παιδιά!!! Μας κάνατε για άλλη μία φορά φέτος υπερ-υπερ-υπερήφανους!!! Και ιδιαίτερα στον Πάπα ο οποίος για άλλη μια φορά δίνει την νίκη στην Ελλάδα κάνοντας την μεγαλύτερη έκπληξη νικώντας τον Ματσουντάιρα!!!

Ευχόμαστε την καλύτερη δυνατή συνέχεια!!!


Κισιακάουα - Κρέανγκα 

Ο πολύπειρος και παιχταράς Κρεάνγκα έκανε το θαύμα του!!! Κέρδισε με 3-0 τον Κισικάουα και η Ελλαδάρα έκανε την πρώτη μεγάλη νίκη που χρειαζόταν!!!

Ματσουντάιρα - Γκιώνης 

Κάνε το θαύμα σου ρε μουράκλα!!! Για πρώτη φορά στην ζωή του ο Γκιώνης αντιμετωπίζει τον Ματσουντάιρα! Στο πρώτο σετ ο Έλληνας διεθνής έχασε 11-7.

Ισοφάρισε η... αρρώστια! Πήρε το δεύτερο σετ με 11-7 κι έφερε το παιχνίδι στα ίσα! Πάμε ρε παικταρά τελείωνε το ματς από τώρα!!!

Πήρε κεφάλι ο Ιάπωνας. Πήρε το τρίτο σετ με 11-8 και προηγείται με 2-1 του Γκιώνη... Δεν τα παρατάει όμως η παικτούρα!!!

Εχασε ο Γκιώνης και η Ιαπωνία ισοφάρισε σε 2-2. Η μουράκλα έχασε από τον Μιζουτάνι με 3-1 11-6 το τελευταίο και πλέον η νίκη της εθνικής είναι στα χέρια του Κρεάνγκα!!!


Κ.Ματσουντάιρα - Παπαγεωργίου 2-3

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!! Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑ ΜΑΤΣΟΥΝΤΑΙΡΑ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1-2 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΚΑΡΑΦΛΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!! Τέτοια ηδονή δεν ξανάγινε. Ο Πάπα όχι απλά κοίταξε στα μάτια τον Ιάπωνα, αλλά του έδωσε τόσο ηχηρή σφαλιάρα που ακούστηκε έως την Αθήνα!!!!

Πολύ δυνατά έχει μπει ο Πάπα προηγείται με 10-8 του Ματσουντάιρα στο πρώτο σετ. (βέβαια το live scoring της παγκόσμιας ομοσπονδίας είναι τόσο καλό που θα το μάθουμε το αποτέλεσμα σε κανά δεκάλεπτο!!!) Τελικά έκανε την έκπληξη το... Live streaming και μας το ανανέωσε γρήγορα! Ο Πάπα το πήρε 12-10 και έβαλε τις βάσεις για ακόμη μία τεράστια εμφάνιση που μόνο αυτός ξέρει!!!!!

Στα ίσα παίζει τον Κέντα Ματσουντάιρα ο Παπαγεωργίου. Ο "Πάπα" έχασε το δεύτερο σετ στην παράταση με 13-11 δείχνοντας ότι είναι γεννημένος για τις μεγάλες διοργανώσεις

Είναι τρελός ο καραφλός! Ο απίστευτος "Πάπα" προηγείται 2-1 του Κέντα Ματσουντάιρα. Το τρίτο σετ το πήρε οριακά 11-9 δείχνοντας ότι έχει τεράστια... καρύδια!!!

Εχασε με 11-6 το τέταρτο σετ ο τιτανοτεράστιος "Πάπα" και τώρα στο κόντρα σετ θα τα δώσει όλα για την τεράστια αυτή νίκη...

Με τα νεύρα μας παίζει η ittf! Το σκορ είναι 4-4 στο κόντρα εδώ και ώρα!!!! Πάμε γερά ρε Πάπα!!!

Ο Πάά μάγεψε και πάλι κέρδισε τον Ματσουντάιρα κι έδωσε προβάδισμα 2-1 στην Ελλαδάρα μας. Ο "σκύλος" δεν χάνει ποτέ! Έκανε την έκπληξη του τουρνουά και πλέον η υπερομάδα μας πάει για την έκπληξη!!!

Τέτοια ηδονή δεν ξανάγινε! Ο Παπαγεωργίου κέρδισε 11-9 το κόντρα σετ, επιβλήθηκε με 3-2 του Ματσουντάιρα κι έδωσε προβάδισμα στην Εθνική μας!!! Τον... κέντησες ρε μπαγάσα!!!!!!


Κισικάουα - Γκιώνης 2-3

To τρένο δεν σταματάει ούτε στην Ιαπωνία!!! Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ η μουράκλα έδειξε στον Κισικάουα τα... προσόντα του και πήρε την μεγάλη νίκη ισοφαρίζοντας για την Ελλάδα!!! 

Δεν μπήκε δυνατά η μουράκλα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-1 και τελικά έχασε το πρώτο σετ με 11-5

Στο δεύτερο σετ ο Γκιώνης μπήκε πιο δυνατά, ήταν σταθερός και το πήρε 11-8, ισοφαρίζοντας σε 1-1!

Στις λεπτομέρειες έχασε το τρίτο σετ ο Γκιώνης. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι έχασε με 12-10 και βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-1.

Η μουράκλα δεν πεθαίνει ποτέ! Επιβλήθηκε με 11-8 στο τέταρτο σετ και οδήγησε το ματς στο κόντρα σετ.

Στο κόντρα σετ ο Γκιώνης σταμάτησε να... παίζει με τον Ιάπωνα και του έδειξε ότι το αφεντικό είναι ένας κι ακούει στο προσωνύμιο: ΜΟΥΡΑΚΛΑ!!!! Βρέθηκε 10-7 μπροστά και η αρρώστια δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και πήρε την νίκη με 11-7...


Μιζουτάνι - Κρεάνγκα 3-2

Κρίμα κι άδικο! Ο Καλίν αν και προηγήθηκε με 2-1 κι έχασε δύο σετ σε οριακή διαφορά, λύγισε από τον Μιζουτάνι κι έχασε 3-2. 

Πήρε το πρώτο σετ ο Καλίν! Ο πιο έμπειρος παίκτης της Εθνικής μας έδειξε τα δόντια του και επιβλήθηκε 11-8 του Μιζουτάνι.

Εχασε οριακά το δεύτερο σετ ο Καλλίνικος Κρεάνγκα. Παίζοντας πολύ καλά λύγισε στις λεπτομέρειες κι έχασε 11-9. (Πολύ κακό το Live scoring της παγκόσμιας ομοσπονδίας που κολλάει συνέχεια...)

Εντυπωσιακός στο τρίτο σετ ο παιχταράς μας! Προηγήθηκε 8-2 του Μιζουτάνι και τελικά το πήρε 11-5!!! ΠΑΜΕ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΝΑ ΣΕΤ ΑΚΟΜΑ!!!!!!

Κριμα κι άδικο για τον παιχταρά μας! Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 9-4 τελικά το πήγε 10-9, αλλά το έχασε 11-9. Πλέον στο κόντρα σετ θα παλέψει για την μεγάλη νίκη!!!!

Πολύ άσχημα μπήκε στο κόντρα σετ ο Κρεάνγκα και βρέθηκε με 6-0 και 8-2 πίσω στο σκορ και τελικά έχασε με 11-5.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου