Τα νέα του Σ/Κ

Φουλ αγωνιστική δράση είχαμε το Σαββατοκύριακο σε όλες τις κατηγορίες! Στην Α1 Γυναικών το Πέρα έκανε το repeat και κέρδισε ξανά τον τίτλο του πρωταθλήματος, μιας και επιβλήθηκε ξανά του Ολυμπιακού. Στους άντρες οι Πειραιώτες αναδείχτηκαν αήττητοι πρωταθλητές! Στην Α2 η Πρόοδος κατέκτησε τον τίτλο στους άντρες, ενώ η Εδεσσα στις γυναίκες. Στην Β' Εθνική ανδρών Αττικής ο Παναθηναϊκός στο φινάλε κατέκτησε το πρωτάθλημα.




Στην Α1 Ανδρών ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα και μάλιστα αήττητος. Το ενδιαφέρον στρεφόταν στις ομάδες που διεκδικούσαν τα μπαράζ, αλλά δεν έγινε καμία έκπληξη! Η Ορεστιάδα διατήρησε το προβάδισμα που είχε κι έτσι έμεινε στην κατηγορία! Χανιά και Ηράκλειο 2001 θα διεκδικήσουν την παραμονή τους μέσω των μπαράζ!

Στην Α2 Ανδρών η Πρόοδος με τρεις νίκες κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα! Στο ντέρμπι για την 2η και 3η θέση διεκδίκησαν τα δύο χρυσά εισιτήρια τέσσερις ομάδες, αλλά στο τέλος χαμογέλασαν ο Ιφιτος και ο ΠΚΔΤ! Η ομάδα της Πάτρας επιβλήθηκε με 4-1 του Αρη Νικαίας το Σάββατο και ουσιαστικά εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή. Την Κυριακή έπαιξε με τον ΠΚΔΤ ο οποίος καιγόταν για νίκη. Τελικά η ομάδα του Ταύρου κέρδισε στο ντέρμπι με 4-2 και πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τα μπαράζ. Αντίθετα στην Β' Εθνική υποβιβάστηκαν η Ελευσίνα που πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, κόντρα στα Μελίσσια και το Λουτράκι!

Στην Β' Εθνική Ανδρών Αττικής σε ένα... αδιάφορο Σαββατοκύριακο ο Φιλονίκης έφερε τα πάνω κάτω, μιας και κέρδισε 4-3 τους Αετούς και τους στέρησε το πρωτάθλημα! Το αξιοσημείωτο είναι ότι στο ματς έπαιξε κι ο Βλοτινός, ο οποίος έχασε τα πρώτα του σετ στην κατηγορία! Φυσικά μιλάμε για το διπλό κι όχι στο ατομικό! Ο Φιλονίκης, πάντως, παραλίγο να δώσει το πρωτάθλημα στους Αετούς (σ.σ. αν κέρδιζε τον Παναθηναϊκό), αλλά τελικά έχασε από τον Παναθηναϊκό με 4-3 και οι "πράσινοι" στέφθηκαν πρωταθλητές. Στην ουρά έπεσαν, όπως ήταν ήδη γνωστό οι Ζωγράφου, Εσπερος και Αγία Βαρβάρα.

Τι θα γίνει στα μπαράζ!!!

Στα Μπαράζ Α1 για Α2 θα γίνει πραγματικά... χαμός, καθώς αναμένεται να παίξουν παιχταράδες και το θέαμα θα είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Ολη η αφρόκρεμα που έχει παίξει πινγκ πονγκ υψηλού επιπέδου θα βρεθεί σε αυτά τα μπαράζ! Μουτσάκης, Σγουρομάλλης, Κιούφης, Τσεγγενές, Νταλιάνης και ο... Σοφίλλας (χαχα καλό ε;;;) αναμένεται να δώσουν επικές μάχες με στόχο την Α1 Ανδρών!

Στα μπαράζ για την Α2 Αδρών η υπόθεση είναι... αθηναϊκή! Αετοί πόλης, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είναι τα φαβορί για τις δύο θέσεις, αλλά όποιος δεν προσέξει την ομάδα του Ευόσμου δεν θα καθαρίσει εύκολα! Οι ομάδες θα χωριστούν σε 2 ομίλους. Ο πρώτος όμιλος θα  απαρτίζεται από τους Αετούς Πόλης και την ΑΕΚ με τις υπόλοιπες ομάδες να μπαίνουν με κλήρωση και ο δεύτερος όμιλος θα είναι ο Παναθηναϊκός και ο Εύοσμος και φυσικά θα συμπληρωθεί ο όμιλος με κλήρωση. Οι δύο πρώτοι των ομίλων θα αγωνιστούν χιαστί (σ.σ. ο πρώτος με τον δεύτερο) σε ένα ματς ανόδου, όπου οι νικητές θα ανέβουν κατηγορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου