Εσπασαν καρδιές στα μπαράζ!!!

Πέταξε για να σώσει την ομάδα
ο Παντερής, αλλά δεν τα κατάφερε
Απίστευτο ήταν το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, όσον αφορά τα διασυλλογικά πρωταθλήματα και το φινάλε ήταν συναρπαστικό με πολλές αναμετρήσεις. Το ενδιαφέρον στράφηκε στις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στην Α2. Διαβάστε ποιες ομάδες ανέβηκαν από όλες τις κατηγορίες!!




Β Εθνική Ανδρών

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 4-2

Το παιχνίδι αυτό ήταν το ματς της ημέρας και όλοι περίμεναν με αγωνία να το δουν. Πολλές οι συγκινήσεις και το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο. MVP της αναμέτρησης ο Ακης Σενσεβέν, ενώ μοιραίος για την ΑΕΚ ο Αγγελος Ανδριόπουλος.
Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο πρώτο ματς έπαιξαν οι Σιώκος και Τσόπελας. Ο αθλητής του Παναθηναϊκού μπορεί να ήταν το φαβορί, αλλά ο Τσόπι ήταν πιο σταθερός και κέρδισε 3-1 δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στην ΑΕΚ.
Η πετυχημένη ομάδα του Ιφιτου

Στην συνέχεια έπαιζαν οι Σενσεβέν - Ανδριόπουλος. Ο αθλητής της ΑΕΚ είχε κερδίσει δύο φορές τον Σενσεβέν στο πρωτάθλημα και είχε θεωρητικά τον πρώτο λόγο. Μάλιστα στο 2-2 και 8-3, όλοι πίστεψαν ότι το παιχνίδι τελείωσε. Όλοι; Για την ακρίβεια σχεδόν όλοι, καθώς ο Σενσεβέν έπαιξε παθιασμένα και κέρδισε με 16-14, δίνοντας μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ στους "πράσινους".

Στο τρίτο στη σειρά παιχνίδι οο Βασιλείου κέρδισε 3-0 τον Φωτόπουλο, ενώ στο διπλό επιβλήθηκε η ΑΕΚ με 3-1 φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Σειρά πήραν ο Σιώκος με τον Ανδριόπουλος. Ο Αθλητής του Παναθηναϊκού ήταν πολύ αποφασισμένος έπαιξε πραγματικά σπουδαία και κέρδισε με 3-0, υποχρεώνοντας τον πρώτο παίκτη της ΑΕΚ σε δύο ήττες.

Στο τελευταίο παιχνίδι ο Τσόπελας έβαλε τις βάσεις να πάει το ματς στο 7ο στη σειρά παιχνίδι. Προηγήθηκε με 2-0 του Βασιλείου, αλλά με μεγάλη ψυχραιμία ο κόουτς των "πρασίνων" το γύρισε κι έδωσε την άνοδο στην ομάδα του.

Αετοί Πόλης - Εύοσμος 4-2

Λίγο έλειψε να γίνει η μεγάλη έκπληξη, αλλά τελικά στο πινγκ πονγκ ένας κούκος μπορεί να φέρει την άνοιξη. Ο Βλοτινός πέτυχε τις τρεις νίκες και ο Λέγγερης κέρδισε τον Οικονόμου, με αποτέλεσμα να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την Α2. Τα πράγματα πάντως δεν ήταν τόσο απλά, καθώς η ομάδα του Εύοσμου προηγήθηκε με 2-1 και στο διπλό ο Γραμμένος που δεν έπαιξε στα ατομικά μπήκεκρύος και με πολύ άγχος και παραλίγο να στοιχήσει στους Αετούς. Στο κρίσιμο 5ο σετ, όμως, βρήκε τα πατήματά του και τελικά κέρδισαν οι Αετοί με 3-2. Πάντως πολύ αξιόλογη ομάδα ο Εύοσμος και στο ματς με τον Παναθηναϊκό χθες και σήμερα θα μπορούσαν να είχαν κάνει την ζημιά!!!

Α1-Α2 Ανδρών

Ο Σοφίλλας
Στην Α1 Ανδρών τα Χανιά σήμερα γνώρισαν την ήττα με 4-3 από το Ηράκλειο, αλλά κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία. Στην Α1 ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του κι ο Ιφιτος. Οι Πατρινοί αν και ίδρωσαν κόντρα στον Ταύρο (σ.σ. δεν έπαιξε ο Κιούφης) κέρδισαν με 4-3 και πανηγύρισαν την άνοδο. Αντίθετα έπεσε το Ηράκλειο και παρέμεινε στην Α2 ο Ταύρος.



Α1-Α2 γυναικών

Τα φαβορί τελικά εξασφάλισαν την παραμονή και την άνοδο στις γυναίκες. Η ομάδα της Καβάλας παρέμεινε στην κατηγορία, ενώ η δεύτερη ομάδα που θα αγωνιστεί του χρόνου στην Α1 είναι η ομάδα του Ταύρου.

Α2-Β' Εθνική γυναικών

Οι δύο ομάδες της Αθήνας πήραν το εισιτήριο για την Α2 γυναικών. Η Βούλα δεν δυσκολεύτηκε και βγήκε πρώτη με τις μικρές και θαυματουργές Φίσερ, Ισαμπάλογλου, Τέρπου και Πατεράκη και την δεύτερη προνομιούχα θέση πήρε η ομάδα του Ταύρου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, πάντως η ομάδα του Ταύρου σκέφτεται να ακυρώσει του χρόνου την συμμετοχή στο πρωτάθλημα, καθώς η Αρτσέτου ζήτησε από το τεχνικό επιτελείο έξτρα πριμ να την βγάλουν για φαγητό. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν είναι εύκολο να γίνει... (αστειάκι!!1)

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που ανέβηκαν, αλλά και πολλά μπράβο σε όλους τους αθλητές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου