Καταραμένη Ουγγαρία!!!!

Η χαρά και τα πανηγύρια από την νέα τεράστια επιτυχία της Εθνικής έχουν περάσει και τώρα που τελειώσαμε και με τα... παϊδάκια που ψήσαμε για τους παικταράδες στην Ιαπωνία σκεφτόμαστε τον άθλο που έκαναν! Η Εθνική μας ομάδα είναι στις 12 καλύτερες του κόσμου. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι μας έχει μείνει μία... πικρία!!!


Τώρα που μείναμε στην κατηγορία και που... διαλύσαμε την Γαλλία, ένα πράγμα μας έρχετε στο μυαλό. Ουτε η τεράστια νίκη του Πάπα στον Ματσουντάιρα (σ.σ. ρε Πάπα είσαι άκαρδος. Σε λίγο θα του κόψεις το πινγκ πονγκ... μετά από σένα δεν έχει σηκώσει κεφάλι... Ψυχολογικά του δημιούργησες). Ούτε η νίκη επί της Ιαπωνίας, Δεν σκεφτόμαστε καν την σπουδαία νίκη επί της Γαλλίας, εκεί όπου ο Γκιώνης αν και τραυματίας καθάρισε σαν... αυγό τους Λεμπεσόν και Ματενέ, ενώ ο... μέτριος (σ.σ. για τα δικά του δεδομένα) Πάπα κέρδισε 3-2 τον Φλορέ κι έδωσε την μεγάλη νίκη στην ομάδα μας. 

Αυτό που μάταια σκεφτόμαστε είναι τι θα είχε γίνει αν κερδίζαμε την Ουγγαρία. Η ομάδα μας θα έβγαινε πρώτη στον όμιλο. Θα μπαίναμε στην 8αδα απευθείας και θα είχαμε θεωρητικά βατό αντίπαλο για την τετράδα.

Μοναδική ευκαιρία χαμένη. Αλλά σκεφτείτε πόσο ψηλά έχετε φτάσει την υπερομάδα μας; Πόσο την έχετε ανεβάσει; Από εκεί που λέγαμε για σωτηρία, μας έχει μείνει και μια πικρία που δεν βγήκαμε και πρώτοι!!!

Ο,τι και να πεις γι αυτή την ομάδα είναι λίγο. Τα συγχαρητήρια δεν αρκούν για τον άθλο σας!!! Είστε παικταράδες, παρά τις δύο συνεχόμενες ήττες και μάλιστα η μία εκτός προγράμματος, δείξατε την αξία σας και πήραμε την σπουδαία τρίτη θέση.

Επόμενος μας πελάτης η... Αυστρία!! Μία ομάδα που γενικότερα δεν μας βολεύει, αλλά όταν ακούμε... Αυστρία κάτι παθαίνουμε, ελέω των επιτυχιών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!! Γι αυτό το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξυπνήσουμε στις 4 το πρωί για να σας... διαβάσουμε (σ.σ. μιας και δεν μας δείχνει).

Τέλος δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στις γυναικάρες μας. 3-0 από την Σλοβενία χάσαμε, αλλά η μπάλα δεν μας ήθελε. Στα κρίσιμα σημεία στάθηκαν τα κορίτσια μας άτυχα κι έχασαν όλα τα ματς στο κόντρα σετ. Κρίμα κι άδικο αλλά το μέλλον σας ανήκει!!!

Υ.Γ. Πως να χάσεις ρε Πάπα από τον Φλορέ... Αυτός με τα χαϊμαλιά που νόμιζε ότι πήγε στο παγκόσμιο ή στην Μύκονο;

Υ.Γ.2 Ρε Ματενέ ούτε με το αριστερό δεν κερδίζεις την αρρώστια!!! Φώναζες, ούρλιαζες, αλλά ο δικός μας μόνο ένα τσό είπε... στο τέλος κι άντε γεια!!! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ!!!

ΝΙΚΟΣ ΛΑΚΑΤΑΣ

2 σχόλια:

  1. Ακομα και αν βγαίναμε πρώτοι στον όμιλο, με τραυματία τον Γκιώνη δεν θα κάναμε τίποτα καλύτερο στην συνέχεια....
    Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την υπερπροσπάθεια.

    Σπύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο με νίκη επί της Πορτογαλίας βγαίναμε πρώτοι,στην τριπλή μέναμε τρίτοι λόγω σετ. Α ρε Γκιώ βγάλε τη νίκη στον Φρέιτας. Δεν πειράζει, συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή